טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
אימצנו את החזון הפריזאי. מייזון קייזר (צילום יח"צ)

מצאנו את העוגה: 21 הקונדיטוריות הכי מומלצות בתל אביב

שף-קונדיטורים הם גיבורי תרבות וכוכבי טיקטוק, תחרויות ריאליטי-קונדיטוריה יש בכל ערוץ, ולא מאוד מפתיע שרמת הקונדיטוריה בתל אביב זינקה בעשור האחרון...

מאת מערכת טיים אאוט ויעל שטוקמן 10 בנובמבר 2025
דלאל הקונדיטוריה. צילום: רן בירן

מעבד מזון: הבצק הכי פריך בעולם

הבצק הפריך של ענר צלאל מקונדיטוריית דלאל הוא כמו חמר: רך בלישה ומתקשה בטמפרטורה גבוהה. כל השאר תלוי באצבעותיו

מאת אלון הדר 26 בדצמבר 2018
פרופיטרול של הגלוטרייה (צילום: מיכל רביבו)

נפתחה הגלוטרייה: מסעדת שף־מעדנייה פופ אפ ללא גלוטן

אחרי שפיצח גרסאות נטולות גלוטן לפחזניות, לפיצה, לעוגת שמרים ואפילו לוופל בלגי, השף ערן זינו חוזר עם הגלוטרייה - פופ אפ מסעדה־מעדנייה נטולת גלוטן ביפו

מאת נועה רוזין 24 באפריל 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!