שוק "אדם לאדמה" סוגר שבוע ב"הלנה", איכילוב מקבל את ההמבורגר שלו, קפה 51 מתרחב, פופ & פופ מארגנים אתכם על לאנץ'...
בעולם המסעדנות כבר מתורגלים בניסיון להפוך משבר להזדמנות, וברחבי העיר והארץ כבר צצות על רקע המלחמה יוזמות קולינריות שלא היו מגיעות...
אורי שפט, האיש שהקים את מאפיית לחמים לפני 20 שנה, היה יכול למכור אותה לרשת לנדוור ביוני האחרון. אבל אקזיטים זה...
אל תאמינו לאף אחד שאומר לכם אחרת - יש לחם, והרבה ממנו. כל כך הרבה שהמאפיות הכי פופולריות בעיר מוכרות אותו...
אסף דיי חובר לבעלי לחמים אורי שפט שהשתתף בפרק האפייה האחרון לפופ-אפ ביום ו' שבו יכינו פוקאצ'ות וכריכים לכל המעוניין. עכשיו...
"איפה השפים אוכלים", מדור חדש ובו שפים ומסעדנים מרימים למסעדות ולמנות האהובות עליהם ושורדים את המשבר יחד. והשבוע: מוטי טיטמן ממלגו...
איפה מוצאים בסוף היום מבצעים שווים על לחמים ומאפים במאפיות הכי טובות בעיר? כל המקומות לקנות בהם פחמימות משובחות וזולות
מסעדות, מאפיות וברים שהצטרפו לפרויקט סביבתי של העירייה הצליחו לחסוך עשרות אלפי שקלים בשנה
קרואסון מלבי בניחוחו מי ורדים; עם קרם לימון ומרנג איטלקי; במילוי תותים ושמנת או גנאש שוקולד קטיפתי: אורי שפט מלחמים מלמד...
למאפי הפרציפן של אורי שפט ממאפיית לחמים יש ריח של אמרטו, מרירות מענגת ואפטר טייסט מסחרר
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?