טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
סנטה קתרינה. צילום: יולי גורודינסקי

שנת הטאבון: כל המרכיבים שכיכבו בצלחות שלנו השנה

שנת תשע"ה הביאה לצלחות שלנו רכיבים חדשים שזכו לעדנה משלהם וכיכבו כמוקד המרכזי של מנות. אספנו את החשובים והמשמעותיים שבהם

מאת יעל רוזן, שירי כץ ועז תלם 10 בספטמבר 2015
סריראצ'ה. צילום: Shutterstock

מלוח, מתוק וחריף: ארבעה מתכונים לוהטים עם סריראצ'ה

שף עינב אזגורי מסרווסריה ושף-קונדיטור מיכל בוטון עם ארבעה מתכונים שמשלבים בתוכם את הרוטב שהולך עם הכל

מאת מיכל בוטון ועינב אזגורי 30 ביולי 2015
סריראצ'ה. צילום: Shutterstock

הסריראצ'ה חוגג 35 שנים: מה אפשר לאכול איתו?

כתבו עליו שירים, עשו עליו סרטים, יש אלפי סוגים של מרצ'נדייז בדמותו וקהילת מעריצים היפסטרים שרופים שנשבעים בשמו. הסריראצ'ה, הרוטב החריף...

מאת אייל דץ 23 ביולי 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!