טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
וייס. צילום: רן בירן

המנות במסעדה הזאת נראות מושלם. רק דבר אחד חסר: טעם

כמה מנות שהפתיעו לטובה וסדרה של קינוחים מעולים הוכיחו שהפוטנציאל של Weiss עדיין שם. אלה אנשים שיודעים את העבודה. רק שמרוב...

מאת עודד קרמר 2 ביולי 2021
העזיבה שלהם הייתה הדומינו הראשון? גיל דהאן (מימין) ולירון סנאדו. וייס (צילום: רן בירן)

קראו להם וייס: זו אחת הפתיחות הכי מעניינות בקולינריה המקומית כרגע

שלושת יוצאי קיטשן מרקט שנסגרה בקורונה פתחו את Weiss השאפתנית בבית ההיסטורי (1910) בפינת הרצל-אחד העם. בתפריט: דגש על הצומח, בפרשנויות...

מאת שרון בן-דוד 1 באפריל 2021
מנות שראוי לעשות עליהן סרט. שף גיא גמזו, אריא (צילום: רן בירן)

כמו להקים עסק מחדש: מסעדנים מספרים על הקושי לפתוח שוב

קיבצנו מונולוגים של 4 שפים ומסעדנים מוכרים בעיר המסבירים מה נדרש להעמיד שוב את המסעדות על הרגליים | החל מבדיקת נזילות...

מאת שרון בן-דוד 17 בפברואר 2021
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!