טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
שווארמה חזיר, הבסטה. צילום: רן בירן

דגל לבן: משתה החזירים של הבסטה

אילון עמיר, השף של מסעדת הבסטה, מוציא את החזיר מהארון ועושה שימוש בכל חלקיו על ידי השרייתם בכבישה רטובה*

מאת אלון הדר 16 בספטמבר 2021
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!