תמר כהן צדק חוגגת ארבע שנים למסעדה הקטנה והמקסימה שלה ומגישה מטבח נפלא ומדוייק וטיפול של מאמות איטלקיות
שגבארט המחודשת הולכת צעד נוסף קדימה בקונספט האמנותי. התוצאה היא מנות לא אחידות ברמתן המוגשות בכלים מופרכים כמו גולגולת חרס
למרות פשלה נקודתית במנה מרכזית, רוב המנות ב-L28 הן ניצחון של חשיבה קולינרית, חומרי גלם וביצוע מדויק
טאטאמי, המהגרת החיפאית החדשה, הגיעה לרמת אביב עם מוניטין טוב ועם מנות סתמיות ברמה של רשת סושיות בינונית
גודל קופסאות הבנטו המרשימות הותאם לעיניים הישראליות הגדולות, אבל האוכל שהן מכילות סתמי ורחוק מהקפדנות היפנית
התעוזה שלמד השף הירושלמי מושיקו גמליאלי מהמנטור אסף גרניט משתלבת היטב עם המתינות המבורכת שהוא הביא מהבית
אחרי לא מעט תהפוכות מתיישבת יהלומה לוי בשחקי שחקי החדשה שלה ושל שמעון משל ומלהיטה את הפה עם מנות דעתניות, יצריות...
ג'ורג' וג'ון, הגלגול החדש של המסעדה במלון דריסקו, מציגה מהפך עם השף תומר טל שמגיש פה מטבח מורכב, חצוף ומעניין
הכנפיים והספייריבס עדיין נהדרות אבל כריך הפילדלפיה הוחזר למטבח והאנטריקוט היה לא לעיס - דיקסי שחוגגת חצי יובל זקוקה למקצה שיפורים
ספק סלט, ספק תבשיל וייטנאמי שמורכב מאטריות אורז, ירקות, נענע, בוטנים ותוספת לבחירה. לקראת הפתיחה של ק־פה האנוי בתל אביב -...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?