Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

דניאל שק

כתבות
הס 4. ורדה די מארה. צילום: הילה פלר

הו מאמא: האוכל בקוצ'ינה הס 4 פשוט מצוין

תמר כהן צדק חוגגת ארבע שנים למסעדה הקטנה והמקסימה שלה ומגישה מטבח נפלא ומדוייק וטיפול של מאמות איטלקיות

מאתדניאל שק19 בדצמבר 2019
אכלתם את הראש. שגבארט (צילום: אנטולי מיכאלו)

האוכל של שגב משה טעים, אז למה לקלקל עם רעש והגזמות?

שגבארט המחודשת הולכת צעד נוסף קדימה בקונספט האמנותי. התוצאה היא מנות לא אחידות ברמתן המוגשות בכלים מופרכים כמו גולגולת חרס

מאתדניאל שק21 ביולי 2019
L28 (צילום: יונתן בן חיים)

אל אל ישראל: L28 מקורית, אמיצה ורוב הזמן גם מצוינת

למרות פשלה נקודתית במנה מרכזית, רוב המנות ב-L28 הן ניצחון של חשיבה קולינרית, חומרי גלם וביצוע מדויק

מאתדניאל שק7 ביולי 2019
טאטאמי (צילום: דן פרץ)

על הרצפה: טאטאמי ברמת אביב בולטת רק כי אין לה מתחרות

טאטאמי, המהגרת החיפאית החדשה, הגיעה לרמת אביב עם מוניטין טוב ועם מנות סתמיות ברמה של רשת סושיות בינונית

מאתדניאל שק26 ביוני 2019
בנטויה (צילום: wolt israel)

בנטויה: הקופסאות מגניבות לאללה, האוכל פחות

גודל קופסאות הבנטו המרשימות הותאם לעיניים הישראליות הגדולות, אבל האוכל שהן מכילות סתמי ורחוק מהקפדנות היפנית

מאתדניאל שק2 ביוני 2019
יובל בן נריה עולה לירושלים ולבר 51 (צילום: נמרוד סונדרס)

פרח בר: בר 51 מגישה אוכל מתוחכם אבל לא מצועצע

התעוזה שלמד השף הירושלמי מושיקו גמליאלי מהמנטור אסף גרניט משתלבת היטב עם המתינות המבורכת שהוא הביא מהבית

מאתדניאל שק26 בדצמבר 2019

שחקי שחקי של יהלומה לוי: הכי רחוק מתפריט סטנדרטי של ברים

אחרי לא מעט תהפוכות מתיישבת יהלומה לוי בשחקי שחקי החדשה שלה ושל שמעון משל ומלהיטה את הפה עם מנות דעתניות, יצריות...

מאתדניאל שק21 ביולי 2019
ג'ורג' וג'ון. צילום: דניאל לילה

חוק טל: המסעדה החדשה בדריסקו השתפרה פלאים עם השף החדש

ג'ורג' וג'ון, הגלגול החדש של המסעדה במלון דריסקו, מציגה מהפך עם השף תומר טל שמגיש פה מטבח מורכב, חצוף ומעניין

מאתדניאל שק26 בדצמבר 2019

מסדר כנפיים: האוכל בדיקסי לא מצדיק את המיתוס

הכנפיים והספייריבס עדיין נהדרות אבל כריך הפילדלפיה הוחזר למטבח והאנטריקוט היה לא לעיס - דיקסי שחוגגת חצי יובל זקוקה למקצה שיפורים

מאתדניאל שק11 באוגוסט 2019
הלהיט האסייתי של פריז, בו בון. בקרוב בקפה האנוי. צילום: shutterstock

כובש אותנו: בו בון, הלהיט האסייתי של פריז מגיע לתל אביב

ספק סלט, ספק תבשיל וייטנאמי שמורכב מאטריות אורז, ירקות, נענע, בוטנים ותוספת לבחירה. לקראת הפתיחה של ק־פה האנוי בתל אביב -...

מאתדניאל שק15 במאי 2017
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!