Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שירה אדלר

כתבות
שלמות בתצורת קרואסון. אנטיקוביץ'. (צילום: אנטולי מיכאלו)

חטאים של הרגע האחרון: 25 מקדשי המאפים הכי טובים בתל אביב

לחם ריחני וחם שמתפצפץ בפה. לחם סלק, לחם ים צפוני, לחם כוסמין או לחם צ'יה, קרואסונים מושחתים, פרעצלים, עוגיות, עוגות ושאר...

הפיצה של מגזינו. צילום: נועם פריסמן

דברו אלינו במגשים: קבלו את המתכון לפיצה של מגזינו

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי שחל השבוע, החלטנו שהגיע הזמן לצאת המגש ולנסות להכין את הפיצה המושלמת בבית. בדיוק בשביל זה השגנו...

מאתשירה אדלר25 בפברואר 2022
אקסטרים קלוז אפ, פריקסה של סנטה קתרינה. צילום: מיכאל נחמיאס

פריק של פריקסה: תומר אגאי מסנטה קתרינה חושף את המתכון המושלם

יש מנות ששמן הולך לפניהן. כזה הוא הפריקסה של סנטה קתרינה. בול לכבוד פסח, החלטנו לפנק אתכם במתכון שכולו חמץ מושחת....

מאתשירה אדלר28 במרץ 2018
פיצה טורקית משובחת, לחמא בעג'ין. צילום: מיכאל נחמיאס

הא לחמא בעג'ין: תומר אגאי חושף את המתכון שלו ללחמא בעג'ין

לפחות ארבע מדינות רבות על הקרדיט ללחמא בעג'ין, הלא היא הפיצה הטורקית, ובצדק. שילוב של בצק נימוח, בשר מתובל והרבה עשבי...

מאתשירה אדלר28 במרץ 2018
כזה בייגלה ירושלמי עוד לא אכלתם. צילום: מיכאל נחמיאס

בייגלה חם: תומר אגאי מסנטה קתרינה חושף את המתכון המנצח

צמד המילים בייגלה חם מקבל משמעות אחרת ברגע שנוגסים בבייגלה של תומר אגאי: בצק חלב עדין ונימוח, מסבחה חמימה, שמן זית...

מאתשירה אדלר28 במרץ 2018
לחג מתוק ושמח במיוחד, עוגיות אמרטי. קרדיט צלם מאיר כהן

משהו קטן וטוב: מתנות קולינריות ומתוקות לכבוד פסח

ברור שהייתם צריכים - כי לא מגיעים לבקר בחג בידיים ריקות. ליקטנו עבורכם מתנות קולינריות מצטיינות שישאירו את המארחים שלכם מבסוטים...

Hook שרקוטרי ובית עישון (צילום: אנטולי מיכאלו)

בעזרת השף: הכירו את הבייקון העברי הראשון והכשר

ב- HOOK השרקוטרי הארטיזנלי הצליחו לפצח את הנוסחה ומצאו דרך להכין בייקון עברי שכולו כשר ודומה בטעמיו לבייקון מנתח חזיר, ממש...

מאתשירה אדלר21 במרץ 2018
ההכנות בדרך לפאי. צילום: shutterstock

3.14: שני מתכונים מתוקים וממכרים לכבוד יום הפאי

פאי היא אמנם אות יוונית המייצגת מספר מסתורי מהתיכון, אבל בשבילנו פאי היא עוגה עם תחתית פריכה ומילוי עשיר שקשה לעמוד...

מאתשירה אדלר14 במרץ 2018
קש קטן הבדל גדול, מיזם לא שמים קשים. צילום: דניאל מולר, גרינפיס

לא שמים קשים: אחרי מיאמי ולונדון, גם תל אביב מצטרפת למיזם הסביבתי

תל אביב מצטרפת למיזם "לא שמים קשים" המנסה להעלות את המודעת ההולכת וגוברת בכל הנוגע להשלכות השימוש בפלסטיק חד פעמי. נתרגם...

מאתשירי כץושירה אדלר11 במרץ 2018
אייל שני, מלכה הכשרה נפתחת הערב. צילום: מיכאל נחמיאס

שלום למלכה: המסעדה החדשה והכשרה של איל שני נפתחת הערב

גם אחרי הגמר של מאסטר שף איל שני פשוט לא עוצר: הערב נפתחת מלכה, המסעדה החדשה והכשרה שלו. בתפריט: שניצל ממולא...

מאתשירי כץושירה אדלר1 במאי 2019
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!