מתכון לקוקטייל ג'ינג'ר מרטיני – בר האוכל ששון
אין כמו טעם הג'ינג'ר בשביל להקפיץ את הצ'אקרות: בר האוכל החיפאי ששון מציע מתכון
המצרים:
- 3 פרוסות ג'ינג'ר
- 40 cc וודקה
- 20 cc טריפל סק
- 10 cc מונין אפרסק
- 10 cc מיץ לימון
- 10 cc מי סוכר
- 50 cc מיץ אפרסק
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לשייקר. מוסיפים את פרוסות הג'ינגר. מוסיפים 4 קוביות קרח. משקשקים היטב ומוזגים מעל מסננת לתוך כוס מרטיני שקוררה מראש (או במקפיא או באצעות ערימה של קוביות קרח).