בלגיה־ישראל: כך יראה התוכן הקולינרי של שבוע הקולינריה הבלגי
מוופל בלגי מענג ועד לקרוסטיני טרין בקר בבירה, בין מתוק לבין מלוח - הבלגים יודעים מה לעשות עם בירה, ואתם הולכים להנות מזה
אם אתם חובבי בירה, אוכל ומוזיקה, הפסטיבל הזה מכוון בדיוק בשבילכם: בין התאריכים 30.3 ל-2.4 מדי ערב בשעה 19:00, יהפוך שוק הנמל לבלגיה קטנה. במסגרת הפסטיבל, יציעו דוכני השוק מנות מיוחדות שיותאמו לבירות. על התוכן הקולינרי של הפסטיבל יהיה אחראי השרקוטייר הפופולרי אלן טלמור, שכבר למעלה מעשור עוסק בשרקוטרי.
רוצים לדעת איך להתאים בירה לאוכל?
[interaction id="550ea4d77fdf079b4effee84"]
בין המנות שיציעו הדוכנים באירוע: קרוסטיני טרין בקר עם סטלה ארטואה (מעדניית לבקוביץ'); צ'יפס ירקות שורש בקונוס (אנשי הזית); נקניקיות עגל עם כרוב ובצל מבושל בבירת לף בראון (דלישס); ספגטי מולים בבירת לף בלונד (פיורי); לחם בירה ופרעצל בירה (לחמים); קציצות בקר בבירה וגרגירי חומוס (איוו); אויסטרים טריים (פישנזון); ופל בלגי וגלידת לף בראון עם שוקולד בלגי (קרמה פרסקה); נתחי בשר מבושלים ברוטב בירה עם תימין ומרווה (רוקח שוק); שוקולד בלגי (דסקלידס); צלחת קטנה לליווי בירה הכוללת ארטישוק כבוש, זיתים, עגבנות לחות, פרמזן, מוצרלה טרייה ובריוש (מעדניית פרימו). להשלמת החוויה יגיע הפסנתרן וזמר הבלוז Boogie Boy לביקור וייתן במוזיקה החל מהשעה 20:30.
כל מה שאתם צריכים לדעת לקראת שבוע הקולינריה הבלגי
[tmwdfpad]
שבוע הקולינריה הבלגי, שוק האיכרים, נמל תל אביב – 2.4־30.3
23:30־19:00