התמנונים באים: מנות התמנון הטובות בתל אביב

על ברוסקטה בקלארו, עם רביולי בחלוצים 3 או בבישול ארוך בחוות צוק: אלו הן מנות התמנון הטובות בתל אביב

פולפו א לה גאייגה בסרווסריה. צילום: גל בן זאב
פולפו א לה גאייגה בסרווסריה. צילום: גל בן זאב
15 בדצמבר 2015

זו ביזו

תמנון בג'וספר – קרעי תפוח אדמה מדורה עם עגבניות שרי מעושנות, בצל סגול צלוי, סלסה ורדה עם נענע, ארגולה, שמן זית וגרידת ליים.

54 ש"ח

זו ביזו

גוצ'ה נחמני

זרועות תמנון צרובות בגריל עם תפוחי אדמה פריכים, פלפלים קלויים ובצל סגול, מתובל ברוטב שום, לימון, שמן זית ופטרוזיליה ומוגש על לאבנה.

42 ש"ח

גוצ'ה נחמני

אוקטופוס צרוב בגוצ'ה נחמני. צילום: שרית גופן
אוקטופוס צרוב בגוצ'ה נחמני. צילום: שרית גופן

החלוצים 3

תמנון רך עם רביולי במילוי מסקרפונה, תרד וגרידת לימון. מוגש עם גזר קונפי ברוטב יין לבן, שום וחמאה.

92 ש"ח

החלוצים 3

גרקו

תמנונים פרוסים בשמן זית מוגשים על פסטה אורזו עם רוטב עגבניות, שמיר ומיץ לימון טרי.

88 ש"ח

גרקו

פסטה אורזו ותמנונים בגרקו. צילום: דן פרץ
פסטה אורזו ותמנונים בגרקו. צילום: דן פרץ

סנטה קתרינה

סלט תמנונים ותפוחי אדמה מהטאבון עם יוגורט כבשים, שעועית ירוקה, בצל סגול כבוש, שמן זית, שום ועשבי תיבול.

62 ש"ח

סנטה קתרינה

טשרניחובסקי 6

סלט אוקטופוס פורטוגלי – חומץ בן יין לבן, בצל סגול, פטרוזיליה, שעועית ירוקה ופלפל אדום מתוק.

48 ש"ח

טשרניחובסקי 6

סלט אוקטופוס בטשרנחובסקי 6. צילום: אנטולי מיכאלו
סלט אוקטופוס בטשרנחובסקי 6. צילום: אנטולי מיכאלו

צ'יקטי

שיפוד זרוע תמנון עם פלפל צ'ילי אדום, שמן פפורצ'ינו חריף ותערובת עשבי תיבול.

39 ש"ח

צ'יקטי

בינדלה

קרפצ'יו תמנון עם סלט שומר, נענע, בזיליקום, צ'ילי טרי ושמן זית.

61 ש"ח

בינדלה

קרפצ'יו תמנון של מסעדת בינדלה. צילום: דניה ויינר
קרפצ'יו תמנון של מסעדת בינדלה. צילום: דניה ויינר

קפה איטליה

לינגוויני תמנון בשמן זית ושום. מוגש עם קוביות עגבנייה, פטרוזיליה וצ'ילי טרי.

82 ש"ח

קפה איטליה

אואזיס

קרפצי'ו תמנון עם סלסה ורדה טוסקנית: שמן זית, לימון, בצלי שאלוט, צלפים, ביצים קשות ופטרוזיליה.

74 ש"ח

אואזיס

קרפצ'ו אוקטופוס באואזיס. צילום: תמר מצפי
קרפצ'ו אוקטופוס באואזיס. צילום: תמר מצפי

ז'אז'ו

תמנון צרוב עם ראגו צ'וריסו מכתף חזיר, עגבניות שרי קונפי, כדורי תפוח אדמה, נקניקיית מורסיז'ה וקולי אורגנו.

72 ש"ח

ז'אז'ו בר יין

תמנון בז'אז'ו בר יין. צילום: אביב אילון
תמנון בז'אז'ו בר יין. צילום: אביב אילון

אדורה ביסטרו

תמנונים בגריל פחמים עם תפוחי אדמה באטר, רוטב טרטר ופפריקה מעושנת.

58 ש"ח, בן יהודה 226

אדורה ביסטרו

ברטי

תמנון בכרוב ערבי כבוש על גריל פחמים, טחינה ויוגורט.

68 ש"ח

ברטי

תמנון בתוך כרוב ערבי בברטי. צילום: ירון ברנר
תמנון בתוך כרוב ערבי בברטי. צילום: ירון ברנר

נורמן

סלט תמנון עם אספרגוס חי, זיתים שחורים, צנונית, טרטר עגבניות ואורגנו .

64 ש"ח

נורמן

קופי בר

תמנון עם קרם אבוקדו, סלסה עגבניות, פלפל פדרון צרוב ועלי צ'רוויל.

64 ש"ח

קופי בר

מנת תמנונים בקופי בר. צילום: עידית בן עוליאל
מנת תמנונים בקופי בר. צילום: עידית בן עוליאל

ברוט

תמנון צלוי על תפוח אדמה בטמפרטורת החדר עם שמן זית, עגבניות קצוצות, זיתי קלמטה וצ'ילי.

78 ש"ח

ברוט

אובן קובן

כדורי פנקייק יפנים במילוי תמנון, ג'ינג'ר כבוש ובצל ירוק בתוספת מיונז יפני.

36 ש"ח

אובן קובן

מנת טאקו יקי באובן קובן. צילום: בן יוסטר
מנת טאקו יקי באובן קובן. צילום: בן יוסטר

טוטו

תמנון על גריל פחמים עם טחינה שחורה, פלפלים קלויים, זיתים וצ'ילי קצוץ

טוטו

טפאו

פרוסות תמנון צרובות ומוקפצות עם תפוח אדמה, כרובית, צ'ילי ובזיליקום על קרם חציל שחור.

40 ש"ח

טפאו

תמנון בטפאו. צילום: בן יוסטר
תמנון בטפאו. צילום: בן יוסטר

חוות צוק – המעדנייה

תמנון מבושל שלוש שעות עם שום, שמן זית, פלפל שאטה חריף ועגבניות. מוגש על ברוסקטה ארוכה, או על תפוח אדמה שרוף או בפסטה.

56 ש"ח/ 58 ש"ח/ 68 ש"ח בהתאמה

חוות צוק – המעדנייה

קלארו

ברוסקטה עם תמנון טרי מבושל ביין ותבלינים, פרוסות של צ'וריסו, בצל, עגבניות שרי, שעועית לבנה, זיתים וקונפי שום.

68 ש"ח

קלארו

סרווסריה

פולפו א־לה גאייגה – תמנון מבושל לצד תפוחי אדמה קונפי, צלפים, שמן זית ופלפל.

62 ש"ח

סרווסריה

פולפו א לה גאייגה בסרווסריה. צילום: גל בן זאב
פולפו א לה גאייגה בסרווסריה. צילום: גל בן זאב