טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
מאיפה מתחילים? מנעד העוגות של שטפן. צילום: יהונתן בן חיים

נשיקה מהאייטיז: זוכרים עוגות גלידה מסחריות? טעמנו משהו אחר לגמרי

עוגה וגלידה, גלידה ועוגה, מה יש בשילוב הזה מהילדות שלנו שמעורר כל כך הרבה תחושות? ובכן, נראה לנו שגילינו: זה טעים...

מאת יעל שטוקמן 21 ביוני 2021
לג'נדה, בשבילכם. צילום: דן לב

מעתה אמרו לג'נדה

הם לא מפחדים לקחת רעיונות לטעמים מלקוחות, נכנסו בסערה לסצנת הגלידה הטבעונית ולוקחים את הגלידה לשלב הבא. הגלידרייה מרוטשילד? לג'נדה, בשבילכם

17 באוגוסט 2017
מאפה ממולא גלידה של אולהלה (צילום: נמרוד סונדרס)

חם, קר, לוהט: נפתח המקום החדש של גלידת בוזה ומאפיית לחמים

מה יותר טוב מגלידת בוטיק טרייה שנמזגת אל תוך מאפים חמים ומשובחים? קבלו את הטירוף החדש של הקיץ: אולהלה

מאת נועה רוזין 20 ביולי 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!