עם מקומות חדשים כמו צייט פור ברוט ועמיתה ביאליק, עם מוסדות ותיקים כמו הבייקרי ודלאל, עם מעוזי מצוינות כמו אלון שבו...
בייקרי הבוטיק BreadClub משיק סניף ברחוב אבן גבירול שעליו אמון השף תומר עמדי ("מחניודה"), עם מנות שמאחורי כל אחת מהן סיפור...
ב.צ.ק הוא כנראה השורש הכי מנחם בשפה העברית. הרי זו הגדרה כל כך רחבה, כל כך מקיפה, כל כך ממלאת באושר...
כשויקי עזרא מסתובב בנתניה, בכל העיר מתלחששים זה האיש, שאת אהבתו מכניס לבגטים, גם לצעיר וגם לקשיש. כן זה הוא האיש....
מי שבמקרה, או שלא, הגיע עד כה ל"דוכן לחם" התאהב בעבודת ידיו של האופה יונתן (ג'וני) הלר. ומי שעדיין לא מכיר,...
הרבה לפני שפתח את המאפייה שלו "חגי והלחם", נסע האופה חגי בן יהודה עד צרפת - כדי לגלות את זני החיטה...
היא הקונצנזוס הכי גדול (בשלב הזה, אולי היחיד) של העם היהודי: מאחדת שבטים ומחנות, זרמים ומפלגות, מעולם לא שמענו על מישהו...
עד לתקופת הקורונה אביגיל אבשלום דהן בכלל לא אכלה לחם. בימים אלה היא משיקה מאפייה ביתית חדשה ביפו, בה היא אופה...
חשבתם שאי אפשר להתעלות על הרמה הגבוהה שאליה כבר הגיעו יצרני הפחמימות העילאיות של תל אביב? תחשבו שוב: שלושה מקומות חדשים...
בין אם זה כדי שתוכלו לפנק את עצמכם בכריך מושקע ובין אם זה לבצוע מהשקית בדרך הביתה (כולנו יודעים שאתם תלכו...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?