יפנת שלא מתחנפת? בשורה מרגשת. קיטו קאטו (צילום: דרור עינב) היפנית והבר: המסעדה החדשה הטובה בתל אביב מאת מערכת טיים אאוט למרות שנה קשה למסעדות חדשות בתל אביב, הקרב היה צמוד והמועמדות היו מעולות: מיהן היפנית שסחפה את הקהל והגסטרו-בר שהרשים את... לכתבה המלאה
שחקי שחקי. צילום: איתיאל ציון שחקי שחקי השפית יהלומה לוי משתפת פעולה עם שמעון משל (פיקוק) בבר אוכל ים תיכוני חדש. התפריט נחלק למנות קרות וחמות בסגנונה המובחן... לכתבה המלאה
אייבי (צילום: אנטולי מיכאלו) אייבי במרכזה של מסעדת הדגים של יותם ואסף דוקטור (האחים, דוק) תנור עצים ענקי שצולה את האוכל באש פתוחה - טכניקת בישול... לכתבה המלאה
יובל בן נריה עולה לירושלים ולבר 51 (צילום: נמרוד סונדרס) בר 51 בר אוכל חדש בהובלת שף מושיקו גמליאלי (מונא ואנה הירושלמיות). התפריט מצומצם, פשוט אך מתוחכם, וחלקו הגדול מבוסס על תנובת הים... לכתבה המלאה
קיטו קאטו. צילום: דרור עינב קיטו קאטו מסעדה יפנית של השף יאמה סן המתמקדת במנות יפניות מסורתיות שכיף לחלוק ביחד. חוץ מתפריט של כ-30 מנות יש במסעדה גם... לכתבה המלאה
ג'ורג' וג'ון. צילום: אנטולי מיכאלו ג'ורג' וג'ון המסעדה של השף תומר טל (שלמד ועבד אצל חיים) במלון דריסקו בתל אביב. טל יצר תפריט מקומי ומתוחכם שכולו חומרי גלם... לכתבה המלאה