Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

1 באפריל

כתבות
אירועים
עסקאות
אפשר סודה. צילום מתוך ערוץ היוטיוב של ניב גלבוע

אכלנו אותה: המתיחות הקולינריות של ה-1 באפריל

אכלנו אותה: המתיחות הקולינריות של ה-1 באפריל

ניב גלבוע עושה חשבון נפש ויוצא לפגרה ממושכת, מקדונלדס מתחילים למכור מגפיים בצורה נאגטס - או שאלו נאגטס בצורת מגפיים? - וגם בריכה עשויה לחם ושאר שעשועים (ולחם). אלו המתיחות הכי טובות שרשתות המזון המהיר ושאר חברים הפילו עלינו ב-1 באפריל

ניב גלבוע פורש

ניב גלבוע, מבקר המסעדות הידוע לשמצה, פרסם בעמוד היוטיוב שלו סרטון בו הוא מספר שהגיע הזמן לערוך חשבון נפש והודיע שהוא יוצא להפסקה של חודשיים במהלכה יחשב מסלול מחדש. גלבוע מודיע כי מאס בלהעליב אנשים, כואב לו שהוא פוגע מבלי שמתכוון לכך משום שבפנים הוא אדם טוב. טוב מכדי להיות אמיתי?

https://www.youtube.com/shorts/o43mcSRABUM

פיצה במקדונלדס, מגפי נאגטס

מקדונלדס ישראל פרסמו תמונות מפתות עד כאב של פיצות עגולות נוטפות גבינה ופפרוני עם הכיתוב "בקרוב". היום, יום אחרי ה-1 באפריל, הם כבר התוודו כי הפיצה המדוברת היא רק עוד תעלול אחד באפרילי. בינתיים, באגף הבריטי של מקדונלדס הרחיקו לכת עם ציוץ שמודיע כי זמינים למכירה מגפי נאגסט. כן כן, זה מוזר כמו שזה נשמע ולא אמין כמו שזה נשמע, ועדיין אנחנו רוצים כאלה.

האמת? אנחנו קצת רוצים כאלה. מגפי נאגטס של מקדונלדס (צילום: טוויטר)
האמת? אנחנו קצת רוצים כאלה. מגפי נאגטס של מקדונלדס (צילום: טוויטר)

פאפא ג'ונס ובלאק בורגר

שתי הרשתות האהובות הכריזו על שיתוף פעולה שעצוב לנו שלא מתקיים בחיים האמיתיים. הבטיחו לנו פיצה משפחתית מבית היוצר של פאפא ג'ונס, כאשר בקראסט מבטיחים לנו מילוי של לא אחר מסלופי ג'ו המפנק והמוכר מבית הבלאק, כלומר בשר טחון שמנמן למי שלא מכיר. אם כבר עלה לכם הרעיון הזה, למה לא לבצע אותו? למה סתם להתעלל בנו?

נו באמת, כבר יש לכם את כל החומרים! המודעה המזויפת של בלאק ופאפא גונ'ס באינסטגרם
נו באמת, כבר יש לכם את כל החומרים! המודעה המזויפת של בלאק ופאפא גונ'ס באינסטגרם

KFC ו-KSP

האם הדמיון בשם הרשתות הוא מקרי? ובכן, לא נראה לנו. במיוחד כאשר מוצעות עכשיו כנפיים חריפות ודלי עוף מפתה באתר של רשת KSP ולפטופים ושאר גאדג'טים באתר של KFC. מבולבלים? גם אנחנו. מזל שזה רק האחד באפריל.

פתרון יצירתי לבעיה שלא באמת קיימת (צילום: מתוך האתר של KFC/KSP)
פתרון יצירתי לבעיה שלא באמת קיימת (צילום: מתוך האתר של KFC/KSP)

מנת קראסט בדומינוס פיצה

באנגליה, דומינוס פיצה הודיעו שמהיום הם ימכרו פשוט את הקראסט של הפיצה – כלומר הקשה של הפיצה, בקרטון דמוי מנת צ'יפס, שיוגש יחד עם מטבל איולי. ואנחנו שוב שואלים, תכלס, למה מתיחה? נשמע שזה עשוי להיות להיט רציני.

שוב, רעיון טוב שלא צריך להיגמר ב-1 באפריל (צילום: המודעה של דומינוס)
שוב, רעיון טוב שלא צריך להיגמר ב-1 באפריל (צילום: המודעה של דומינוס)

דאנקן דונאטס

היינו ממש כואבים אם דאנקן דונאטס היו מודיעים לנו שהם חוזרים לארץ ושוברים את לבנו בשנית. מיטיבי לכת בוודאי זוכרים שהם היו ממש כאן במחוזתנו ועזבו. אבל בחו"ל דאנקן דונאטס אחזו בקו מתעלל אחר, כשהודיעו בגאון שהם מחזירים את דונאט חמאת הפקאן לצמיתות, זאת אחרי שהוא ירד מהתפריט בשנה שעברה. ירדו מהארץ, ירדו מהתפריט, מה הלאה?

האמת, זה כבר לא ממש שובר את הלב כי אתם ממילא לא פה. המתיחה של דאנקן דונטס (צילום: אינסטגרם)
האמת, זה כבר לא ממש שובר את הלב כי אתם ממילא לא פה. המתיחה של דאנקן דונטס (צילום: אינסטגרם)

פאנרה ברד

עוד רשת שאין בארצנו, וחבל – לא רק בגלל הלחם אלא גם בגלל שהיא מייצרת תעלולי אחד באפריל מושקעים במיוחד לצד לחם טעים (או במילים אחרות, לחם ושעשועים). אז בימים כתיקונם פאנרה ברד מציעה בעיקר כריכים טובים ושאר פחמימות מפתות, אבל במקרה הנ"ל – גם בריכה. שעשויה, ובכן, מלחם.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו

ניב גלבוע עושה חשבון נפש ויוצא לפגרה ממושכת, מקדונלדס מתחילים למכור מגפיים בצורה נאגטס - או שאלו נאגטס בצורת מגפיים? -...

מאתיעל שטוקמן2 באפריל 2023
סניף פריימרק בגרמניה (צילום: Shutterstock)

סוף סוף: רשת פריימרק תפתח סניף ראשון בתל אביב

סוף סוף: רשת פריימרק תפתח סניף ראשון בתל אביב

אפשר לבטל את הטיסה לברלין: רשת האופנה הזולה מגיעה לישראל, והלוקיישן הנבחר הוא דווקא גן העיר

עדכון: 1 באפריל שמח. מצטערים אם שברנו לכם את הלב

חלום שמתגשם:פריימרק, רשת האופנה המוזלת והפופולרית בקרב ישראלים, מגיעה לתל אביב. הסניף הראשון של הרשת בישראל צפוי להיפתח בחודשים הקרובים והלוקיישן הנבחר מפתיע למדי – גן העיר, מתחם הקניות המנומנם שליד עיריית תל אביב. בהמשך צפויים להיפתח סניפים נוספים באשדוד, חיפה ומעלות תרשיחא.

עוד כתבות מעניינות:
ילד הפלא של מחניודה פתח מסעדה בתל אביב
פרידה מ"ברוד סיטי" ומשתי היהודיות הכי מגניבות בברוקלין
יהלומה לוי מציגה: בר חדש עם חלת לובסטר בתפריט

הסניף הישראלי צפוי להיות רחב ידיים ויכלול את מלאי המוצרים המגוון של הרשת – בגדי נשים, גברים וילדים, כלי בית, אביזרים ומוצרי טיפוח. הרשת הבינלאומית ידועה במחירים זולים במיוחד ונציגיה בישראל מבטיחים כי טווח המחירים יישאר קרוב לזה שניתן למצוא בסניפי הרשת בחו"ל.

בהודעה שמסר מנכ"ל החברה מארק פריי נאמר "בדיקה שעשינו גילתה שלמעלה מ-20 אחוז מהרכישות בסניפי הרשת באירופה הן של ישראלים בחופשה. אלה מספרים מדהימים. אנשים מחפשים את הסניפים בכל ביקור שלהם מחוץ לישראל. לא רצינו להתעלם מהאהבה הזאת".

גן העיר לא מזוהה כיום עם רשתות אופנה מבוקשות המיועדות לקהל צעיר, אך בהודעה לעיתונות נכתב כי פתיחת הסניף היא חלק מתהליך מיתוג מחדש של המתחם, שצפוי לקלוט מותגים נוספים מחו"ל בעתיד הקרוב. "אנחנו לא יכולים לחשוף את השמות של המותגים הבאים, כמובן", אמרה יפה חירות-אדמוני, שמנהלת את יחסי הציבור של המהלך. "אבל אני לא אגיד שזאת לא תהיה רשת מהמזרח הרחוק ששמה מתחרז עם פוג'י, או רשת אהובה מאוד על גנרלים שרוצים להראות קשוחים בסיורים בטחוניים בצפון".

יש שמועות על חזרה של סטארבקס לישראל. זה קשור אליכם?
"אני באמת לא יכולה לחשוף כלום, יקירה, בוודאי לא את קולקציית הפראפצ'ינו המיוחדת שתושק כאן בחנוכה הבא".

פתיחת פריימרק ישראל, שתתרחש ככל הנראה בקיץ הקרוב, ודאי תוביל לתורי ענק ולהיסטריה גדולה. אך לא כולם מתלהבים מהבשורות – לקוחה קבועה של הרשת, אנה שצובר (25), דווקא הביעה תרעומת: "כבר יש פה H&M, יש אורבן, עכשיו יהיה גם פריימרק – איפה נשאר לי לקנות בחו"ל? חצי מהארון שלי זה פריימרק, אני נוסעת לאירופה כל שלושה חודשים לקנות בגדים. בסוף אני אצטרך לקנות בחנויות של מעצבים מקומיים ומה זה אין לי זמן לחרא הזה".

אפשר לבטל את הטיסה לברלין: רשת האופנה הזולה מגיעה לישראל, והלוקיישן הנבחר הוא דווקא גן העיר

מאתמערכת טיים אאוט15 באוגוסט 2019
ככה זה לא יראה. צילום: זיו שדה

1 באפריל: בר המנזר לא באמת נסגר

1 באפריל: בר המנזר לא באמת נסגר

אחרי יותר משני עשורים של פעילות תוססת, ייסגר הבר הוותיק והמיתולוגי בעקבות שינויים תכנוניים בבנייה באזור. הבעלים: "זה יום אבל מבחינתי. המנזר היה מפעל חיי"

רעידת אדמה בעולם חיי הלילה התל אביביים: המנזר, אולי הבר הכי ותיק בתל אביב יסגור את דלתותיו בעוד כחודש, כך הודיע היום (ראשון), הבעלים ליאור הרגיל. יותר מ-20 שנה שהמנזר הוא חלק בלתי נפרד מלב ליבה של העיר ומהנוף הלילי שלה לאורך כל שעות היממה. הוא ריחף מעל אופנות וטרנדים, שרד גלים של סגירות ברחבי העיר במשך שנים והיווה מקום מפלט למגוון אוכלוסיות – מנערים בני 18 ששתו שם את הבירה הראשונה ועד לבליינים שפקדו את המקום למעלה מ-20 שנה.

>> הסיבה שבגללה תשלמו יותר על מוניות ב-Gett
>> אתם בחרתם: 15 הבניינים הכי יפים בתל אביב

הרגיל מספר שבעקבות בניית הבניין החדש באלנבי 58עומדים להתבצע שינויים תכנוניים ברחבה ובעקבות כך הם נאלצים לסגור. "זה יום אבל מבחינתי. זה מפעל חיי", הוא אומר. לשאלה האם הוא חשב לפתוח כבר במקום אחר, השיב הרגיל: "עוד מוקדם לתכנן, אבל יש מחשבות על להעביר את המנזר לסצנה הירושלמית. זה חלום שלי כבר הרבה שנים, ואולי זו תהיה הזדמנות טובה להתחיל מחדש". כבר אתמול בערב התחיל הרגיל לספר ללקוחות על הסגירה המתקרבת, ואלה כצפוי הגיבו בהלם מוחלט.

קוסטיצה, אחת ממנות הדגל של המנזר. צילום: איליה מלניקוב
קוסטיצה, אחת ממנות הדגל של המנזר. צילום: איליה מלניקוב
המנזר. צילום: איליה מלניקוב
המנזר. צילום: איליה מלניקוב

המנזר נוסד ב-1993 ולאורך השנים עורר פרובקציות כשהידיעה על כך שהמקום פועל גם ביום כיפור הופצה, אבל תמיד שמר על הגחלת. "אני יושבת שם כבר 17 שנה", מספרת נועה (46), תושבת כרם התימנים. "הילדים שלי גדלו שם, זה אחד המקומות היחידים בעיר שגם אנשים בגילנו יכולים לשבת בלי להרגיש מוזר". נועה מספרת שאין ערב שלא מתחיל או נגמר שם. "אני באמת לא יודעת מה אני אעשה בלי המנזר. עצוב לראות את המוסדות התל אביבים הוותיקים מתפרקים לאט, לאט". גם יעל (26), לקוחה קבועה, אומרת כי הבשורה מאוד העציבה אותה. "לי ולחברים שלי יש פרלמנט קבוע שם. היינו מגיעים לפחות שלוש פעמים בשבוע. זה המקום שהכי כיף לצאת אליו בתל אביב. תחושה מאוד מוזרה".

במהלך החודש הקרוב, עד לסגירה המתוכננת ב-1 במאי, יתקיימו במקום מסיבות פרידה ויוגשו תפריטי ספיישל של מנות ומשקאות שהוגשו לאורך השנים. "תהיה פינאלה ראויה, זה בטוח", אומר הרגיל.

סתם, לא באמת.

המנזר

[interaction id="59d229382d94910001ce8799"]

אחרי יותר משני עשורים של פעילות תוססת, ייסגר הבר הוותיק והמיתולוגי בעקבות שינויים תכנוניים בבנייה באזור. הבעלים: "זה יום אבל מבחינתי....

מאתגלי וולצקי15 באוגוסט 2019
תכנות. מחשב. צילום: Shutterstock

לכבוד אחד באפריל: המתיחות הכי דפוקות שמצאנו ברשת

לכבוד אחד באפריל: המתיחות הכי דפוקות שמצאנו ברשת

זוגיות לא מתפקדת, תחפושות של חיות, טיולים בשכונה מפוקפקת והתעללות בחברים. מתיחות ברשת הן אתנחתא קומית נהדרת ודרך מצוינת להתכונן לחג המצחיק בשנה. אספנו למענכם שש מתיחות דפוקות שאהבנו במיוחד על מנת שתיכנסו לרוח החג

שאמי ובת זוגו (בויפרנד VS גירלפרנד)

מתיחות בין בני זוג אינן זרות לנו, אבל כוכב הרשת האוסטרלי שאמי ובת זוגו החליטו להעלות את הרמה: סרטון קצר המכיל את מיטב מעליליי הזוג, מציג בפנינו מסכת התעללויות הדדית וקורעת מצחוק. כי מה אומר "אני אוהב אותך" יותר מלחבר ספה לטנדר בזמן שאת ישנה עליה?

רֶמי גאייאר והיונה

רֶמי גאייגר הצרפתי, שם נרדף למתיחות ברשת, מוכיח לנו שוב שהוא ה-מותח הבלתי מעורער. לפניכם אחת מיצירותיו האהובות עלינו: רמי מחופש ליונה ענקית. נראה לנו שאתם יכולים לנחש מה יקרה:

להרוג את החבר הכי טוב

"מה קורה כשמתיחה עוברת את הגבול?", אתם שואלים. נשמח לענות. כוכב הוויין סם פפר החליט למתוח את חברו הטוב ושותפו ליצירה, קולבי, ע"י זיוף מושקע של הרצח שלו. המתיחה הכתה גלים ברשתות החברתיות והוגדרה כחציית קו אדום, דבר שגרם לגולשים לפתוח עצומה נגד סם פפר הקוראת לחסום את משתמש היוטיוב שלו. מאז המתיחה ירדה מהרשת אך נשארו סרטונים חלקיים שלה. הנה אחד מהם הכולל מאש-אפ עם טיילור סוויפט:

רומן אטווד

היוטיובר והמרגיז הסדרתי החליט להעמיד פנים שהוא בחור לבן העובר לשכונה אפרו-אמריקאית. על פניו נשמע בסדר. וכשהוא מחליט לצעוק לעברם את המילה Neighbor בטונציה של מילה אחרת? זה מדרדר מהר מאד:

אמיר וסטריטר

אי שם בשלהי 2008, כשיוטיוב היה בחיתולים, אתר אחד בשם CollegeHumor הבין את הפוטניצאל הטמון בו. שני המותחים המיתולוגיים אמיר בלומנפלד (הידוע מהצמד ג'ייק ואמיר) וסטריטר, נכנסו לקרב מתיחות יוטיובי עקוב מדם ומצחיק בטירוף.
במתיחה הראשונה שלהם שעלתה לרשת סטריטר הורס לאמיר את השיר האהוב עליו. אמיר לא נשאר חייב וענה במתיחה מרושעת: התחזות למעריצה שרוצה לצאת עם סטריטר לדייט.

זוגיות לא מתפקדת, תחפושות של חיות, טיולים בשכונה מפוקפקת והתעללות בחברים. מתיחות ברשת הן אתנחתא קומית נהדרת ודרך מצוינת להתכונן לחג...

מאתנועה בונה31 במרץ 2016
פקמן בכרם התימנים רודף אחרי לחוח

"פקמן" הגיע לתל אביב. שחקו עכשיו

"פקמן" הגיע לתל אביב. שחקו עכשיו

לכבוד ה-1 באפריל גוגל מאפשרת לשחק את פקמן הקלאסי על גבי המפות שלה ב-Google Maps. כנסו לשחק בפקמן גרסת כרם התימנים.

"פקמן" ברחובות הצרים של כרם התימנים, איך לא חשבו על זה קודם? לכבוד ה-1 באפריל גוגל מאפשרת לשחק את המשחק הנוסטלגי על גבי שירות המפות שלה. ואם כבר "פקמן" בכרם, חבל שאי אפשר להחליף את הממתקים למאכלים מקומיים, זה היה יכול להיות אפילו עוד יותר אטרקרטיבי. אתם מוזמנים ליצור את הגרסה הלוקאלית שלכם לבליסת סוכריות ובריחה משדים. פלורנטין? השוק של יפו? אנחנו בטוחים שאתם יכולים למצוא מקומות מתאימים. פשוט בקרו ב-Google Mapsוביחרו למטה משמאל את החבר הצהוב שלכם מהאייטיז.

פק-מן בכרם התימנים רודף אחרי לחוח
פק-מן בכרם התימנים רודף אחרי לחוח

לכבוד ה-1 באפריל גוגל מאפשרת לשחק את פקמן הקלאסי על גבי המפות שלה ב-Google Maps. כנסו לשחק בפקמן גרסת כרם התימנים.

מאתמערכת טיים אאוט31 במרץ 2015
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!