מסביצ'ה שמגיע בתוך אריזה של פיצה עד תפריט קומוניקטיבי ונגיש לקהל: השף רועי גנצ'ולה בריאיון לרגל שנתיים למסעדת פיצרוי
הדר יוסף נחשבת זה עשרות שנים למעצמה של אוכל אותנטי, ועכשיו הצטרפו אליה ארבעה מיזמים קולינריים שוקקים שלכולם מכנה משותף אחד...
בחלל של סטפן בראון נפתח בר-מסעדה חדש בשם רמלה מבית היוצר של שאול טבת
גלידרייה חדשה בנחלת בנימין מציעה מבחר גלידות, כולל גלידות טבעוניות וגרניטה נפוליטנית מסורתית
סושייה חדשה בצומת הרחובות דיזנגוף ובן גוריון מתהדרת במרפסת מגניבה הצופה לשדרה. מעבר למנות הסושי הקלאסיות תוכלו למצוא שם גם סושי...
מסעדת דגים יוונית כשרה נפתחה סמוך למסעדת מיתוס הוותיקה. בתפריט: קציצות ירק ופראסה על קרם יוגורט, דגים בכבישה ביתית ועוד
רשת גוצ'ה עולה ליגה: בעוד כחודשיים יפתחו בר אויסטרים מהודר במקומו של קפה נחמני שנסגר
עם הפנים לירקון: גלידריה חדשה תיפתח בקרוב בגן לונדון
גלידת חרוסת זה כל כך לפני חודשיים. הקו האופנתי של הגלידות השנה הוא בכלל מתוק־מלוח. כולם יציעו לכם גרסאות שונות ומשונות...
האנסקיות תכף פותחות, ועוד שלוש מסעדות חדשות שאתם צריכים להכיר
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?