שאפו: המסעדות הזוכות בתחרות היין של סומלייה 2017
את פרס "תפריט היין הטוב ביותר" קטפה מסעדת דה נורמן. ציון לשבח בקטגוריה זאת קיבלו טוטו, יפו תל־אביב, מסה, קלואליס והוטל מונטיפיורי. קבלו את כל הזוכות בכל הקטגוריות בתחרות Restaurants’ Wine Awards שנערכה היום לראשונה בארץ
בתחרות Restaurants’ Wine Awards, שנערכה השבוע לראשונה בארץ במסגרת תערוכת סומלייה 2017, הוענקו פרסים למסעדות מצטיינות שמקדמות את תרבות היין בישראל. ואלו המסעדות הזוכות:
תפריט היין הטוב ביותר
מקום ראשון: דה נורמן
ציון לשבח: טוטו, יפו־תל אביב, מסה, קלואליס, הוטל מונטיפיורי
תפריט היין הטוב ביותר (ביסטרו/בראסרי/בר יין)
מקום ראשון: גריג
ציון לשבח: בראסרי, הבסטה
תפריט הכוסות הטוב ביותר
מקום ראשון: טוטו
ציון לשבח: טייסטינג רום, בסטה
מרתף היין הטוב ביותר
מקום ראשון: קלואליס
ציון לשבח: פיקולה פסטה
תפריט היין – וליו פור מאני
מקום ראשון: האחים
ציון לשבח: דליקטסן, מורל טאפאס בר
תפריט היין הכשר הטוב ביותר
מקום ראשון: לה רג'אנס
תפריט היין הטוב ביותר -אזור השרון והחוף
מקום ראשון: הלנה
ציון לשבח: נונו
תפריט היין הטוב ביותר -אזור ירושלים
מקום ראשון: אדום
תפריט היין הטוב ביותר -אזור הצפון
מקום ראשון: רוטנברג
ציון לשבח: מגדלנה, קנטינה סושייל, סינטה בר