מה לא עושים בשביל מריטוצו, ונציאנה ורומבו לה פראגולה, וכמובן ספוליאטלה - הגבע הקדוש, הפריך והמתפצח מדרום המגף? אנחנו מוכנים להרחיק...
המשקל הכלכלי והשלכות המלחמה מניעים את המסעדות התל אביביות לחזור שוב אל הקלאסיקות, ולאמץ שוב פעם את המטבח האיטלקי לחיקו. ולמרות...
אולי לא שמתם לב, אבל תל אביב הוצפה באיטלקיות חדשות שמתות להאכיל אתכם בפסטה, פיצה ופחמימות מחזקות נפש. ואנחנו פה כדי...
השף המוערך של קלבריה וכפרה מיו שואף להגיע בסוף גם לפיצה, אבל בנתיים מסתפק בלשנות את איך שהתל אביבים מסתכלים על...
עופר אלמליח, מבעלי המרקייה הוותיקה "זופה", נתקף געגועים לילדותו בניו ג'רזי, לצ'יקן קציאטורה, לספייסי מיט בולס והכי חשוב: זיטי. הגעגועים שלו...
יונה ששון ומוריס גיני התקשו להתנתק מחיידק הבישול ולאחר שהקימו (וסגרו) מוסד ירושלמי, עברו לת"א ונאלצו לסגור שוב - הם חוזרים...
הבעלים אנצו פורנרי: "אנחנו מאוד אוהבים את השוק אבל אנשים לא הגיעו ולא הייתה עבודה. הייתה תחושה דומה למלחמת המפרץ. מיד...
תל אביב נצבעת למשך שבוע בצבעי הדגל האיטלקי, עם שיתופי פעולה בין שפים מאיטליה ושפים ישראלים. הנה כל האירועים
השף אליאב גולדנברג מביסטרו גרינברג מציע שלושה מתכונים ונציאנים שיהפכו גם את החורף התל אביבי להרבה יותר טעים
הכוכבת הבלתי מעורערת של מטבחי ארץ המגף היא הגבינה. הגיבורה שמנצחת על המטבח הזה ביד רמה היא גבינת הפרמזן גרנה פדנו,...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?