בעשור האחרון עשתה תל אביב קפיצת איכות מטורפת בכל הקשור להיצע הפטיסרי, הבולנז'רי, הבייקרי והקונדיטורי בעיר שהעפילו בחלק מהמקרים לרמה ולאיכות...
לא על הלחם לבדו: "אבשה והפוקאצ'ה" התמקם למשך החודש הקרוב (ואולי יותר, בלי נדר) בשלהי פלורנטין עם כריכי פוקאצ'ה משגעים שלוקחים...
בדיוק בזמן לקריז הפחמימות של אחרי פסח: צייט פור ברוט, רשת המאפיות הברלינאית האיכותית להפליא, פותחת שלוחה שנייה בתל אביב (ושלישית...
עם מקומות חדשים כמו צייט פור ברוט ועמיתה ביאליק, עם מוסדות ותיקים כמו הבייקרי ודלאל, עם מעוזי מצוינות כמו אלון שבו...
בייקרי הבוטיק BreadClub משיק סניף ברחוב אבן גבירול שעליו אמון השף תומר עמדי ("מחניודה"), עם מנות שמאחורי כל אחת מהן סיפור...
ב.צ.ק הוא כנראה השורש הכי מנחם בשפה העברית. הרי זו הגדרה כל כך רחבה, כל כך מקיפה, כל כך ממלאת באושר...
כשויקי עזרא מסתובב בנתניה, בכל העיר מתלחששים זה האיש, שאת אהבתו מכניס לבגטים, גם לצעיר וגם לקשיש. כן זה הוא האיש....
מי שבמקרה, או שלא, הגיע עד כה ל"דוכן לחם" התאהב בעבודת ידיו של האופה יונתן (ג'וני) הלר. ומי שעדיין לא מכיר,...
הרבה לפני שפתח את המאפייה שלו "חגי והלחם", נסע האופה חגי בן יהודה עד צרפת - כדי לגלות את זני החיטה...
היא הקונצנזוס הכי גדול (בשלב הזה, אולי היחיד) של העם היהודי: מאחדת שבטים ומחנות, זרמים ומפלגות, מעולם לא שמענו על מישהו...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?