עם שם ששואב משיר של אלכסנדר פן (סבו של אחד מבעלי המקום), ושאיפה לבישול מקומי עונתי ממרכיבים פשוטים שמשודרגים על ידי...
העונה המוזרה הזו שבין סתיו-לא-סתיוי לחורף-לא-חורפי היא הזדמנות מצוינת להפסיק להתייחס לכל דיבורי התוצרת המקומית כאל תאוריה, ולבוא לטעום מנות שמשתמשות...
השף המוכשר של תריסר עומל על תפריט ספיישל מיוחד שיציג מחוות לאוכל ששלט בישראל לאורך כל שנותיה - החל מהמנות של...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?