הקורונה שהקפיצה את התחום, טשטוש הגבולות בדרך לפיין דיינינג והמגמה הכשרה: אחרי המגפה והמלחמה, אוכל הרחוב התל אביבי צריך להמציא את...
אלה לא זמנים טובים לסצנת המסעדות בעיר, כידוע, אבל דווקא בזמנים כאלה מתבלטים השפים והמקומות שלא עוצרים וממשיכים לחדש, להתחדש ולהתאים...
המגמה שמזעזעת את שוק הקולינריה נמשכת, כאשר הפעם המסעדה שמוצאת את סופה היא בלאדי שיק של קומרובסקי בשרונה, וכנגזרת גם השווארמה...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?