טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
היפות והעמיתות: מיכל בוטון ואנה שפירא, עמיתה (צילום דן פרץ)

מאסטר קלאס שף: "ביג קיטשן" הוא אולם החלומות של אירועי הקולינריה

תמיד רציתם ללמוד להכין גלידה מהאיש שהקים את בוזה? להבין איך שיראל ברגר עושה כישופים על ירקות? לשוחח עם בנות עמיתה...

מאת שרון בן-דוד 13 בנובמבר 2024
גלידת גן עדן (צילום תמוז רחמן)

האיש מאחורי בוזה חוזר עם גלידה טבעונית חדשה. בחורף

"גן עדן" הוא מותג חדש של גלידה שהיא גם טבעונית וגם עם מחצית הסוכר והקלוריות שיש בגלידה רגילה, ואם זה מעלה...

מאת שרון בן-דוד 25 באוקטובר 2022
הולי מולי. הולי צ'יקן (צילום גיל אבירם)

חדשות אוכל מתפרצות: 3 כוכבי מישלן נוחתים בעיר, קפה חדש בכרם

אנחנו יודעים שיש חדשות משמעותיות יותר - אבל בטוח שאין חדשות טעימות מאלה: ארוחת שבת בצהריים חדשה באריא, מקום חדש שמתמקד...

מאת שרון בן-דוד 5 באפריל 2022
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!