עם מקומות חדשים כמו צייט פור ברוט ועמיתה ביאליק, עם מוסדות ותיקים כמו הבייקרי ודלאל, עם מעוזי מצוינות כמו אלון שבו...
בדרך כלל פתיחות ופחממיות הם דבר שמשמח אותנו עד מאוד, אבל באווירה הנוכחית שום דבר לא נעשה בחגיגיות, גם לא פתיחה....
כדאי שתכינו טוב טוב את הבטן שם במרכז העיר, כי יש מאפייה ארטיזנלית חדשה בשכונה שמתהדרת בשפים שגדלו בדנון וכתית, קרואסונים...
הייתם רוצים להאמין שכבר ראינו וטעמנו הכל אבל הנה נפתח לו מקום חדש בפרישמן שיורד נמוך. מאוד נמוך (אבל טעים). יש...
לחם ריחני וחם שמתפצפץ בפה. לחם סלק, לחם ים צפוני, לחם כוסמין או לחם צ'יה, קרואסונים מושחתים, פרעצלים, עוגיות, עוגות ושאר...
א. בית לחם הוא שת"פ בין שני אופים עם לא מעט ניסיון שחברו ליצור לחמים ארטיזנליים מביתם ולמכור אותם פעמיים בשבוע....
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: תום מעוז ואייל פרוינד מוויילד ברד שבוחרים...
הריח המשכר מהמקום הזה נשפך לרחוב ובנוסף לעוגיות הענקיות במגוון טעמים תמצאו פה גם מאפי שמרים, סקונס בריטיים למהדרין ובסופי שבוע...
השכנה המנומנמת ממזרח מראה סימני התעוררות כבר תקופה ארוכה ועכשיו היא מתחדשת בבבית קפה ושני ברי מסעדה ששווה לבדוק
קאפקייקס בשלל טעמים וציפויים (היוש רד וולוט), סינמון רול גדול שמדיף ניחוחות ממכרים, עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות וניו יורק צ'יז קייק...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?