פייסטה מקסיקנית בפופינה וטאקוס בצהריים בלה מעלה, ארז קומרובסקי מתארח בתריסר וחמודי אבולעפיה ב-OSU, אויסטרים בבושיוויק, שיפודים בקפה אירופה ועוד מלא...
יותר מחצי שנה אחרי סגירתה המפתיעה של מסעדת מסה, השף אסף שטרן חוזר למטבח המקומי דווקא במלון בוטיק יפואי עם פופ-אפ...
מקסיקנה ולה אוטרה עוברות מתיחת פנים, אירוע גריל מהמם מחוץ לעיר, בראנץ' וארוחת בוקר שאסור לכם לפספס ועוד מהחדשות החשובות באמת...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?