היפסטרים שבגרו לצד פלורנטינאים צעירים וחובשי כיפות לצד כופרים מתאגדים תחת עץ תפוזים רומנטי בן 100 ופחמימות טעימות מארץ המגף
פנינה סגורה שמרגישה כמו חוף פרטי במשך כל שעות היום (והלילה), תפריט אסייתי לוהט, בירה קרה והקוקטיילים של הג'ספר
ריפיל קפה לסטודנטים חרוצים, תפריט אלכוהול נעים ונטול מיסים ולוקיישן שיהיה כל מה שאתם רק רוצים
חומרי גלם עונתיים, מטבח ערבי גלילי, נגישות לטבעונים ובירה קרה. כי בטיול הבא שלכם לצפון אתם לא הולכים להתפשר
הגסטרו בר היפואי שהפך לחביב קהל הידוענים ואוהבי הלייף סטייל. התחילו כאן עם 20 מושבים ותפריט ים תיכוני חתרני ועכשיו הג'ופאה...
מצאנו לכם סיבה טעימה ובצקית במיוחד להקדים לטיסה הבאה שלכם
הברמן חברמן, התפריט פואטי, ההאפי האוור מפנק והבירה מוגשת לפי הספר
פרות קדושות: הנתחים שמנמנים וגדולים, תהליך היישון איטי ואיכותי וארוחת הברברים תזכיר לכם שמותר ואף רצוי לשחק באוכל.
הקפה מוגש לצד שוט סודה וקוביית סוכר, סלט האנדיב משובץ בגבינת רוקפור עוקצנית ובית הקפה הפריזאי הופך לבר אלגנטי עם רדת...
הפיצות מטורללות, האווירה רטרו, ההאפי אוור מפנק והלוקיישן מחייב עד מאוד. המקום להרשים בו חברים מחו"ל, הייטקיסטים מהמשרד ליד או סתם...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?