טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
אבן עזרא (צילום: באדיבות המסעדה)

מה מזמינים היום: את האוכל המזרחי של הבן של ההוא ממחנה יהודה

כשהמסעדה הזו נפתחה התלהבנו, כי ידענו איזה ארוחת מושלמות הכין האבא עזרא. אבל כשטעמנו את האוכל שהיא מגישה, התלהבנו כפליים מאיך...

מאת מערכת טיים אאוט 1 באוקטובר 2023
סביח ב-20 ש"ח? כן וכן (צילום יעקב בלומנטל)

במחירים של פעם: 3 מזללות עממיות אחושילינג שנפתחו לאחרונה

לא הכול חייב להיות מפונפן ומדוקדק, ובעיקר - לא חייב להיות יקר: בזמן ששוק האוכל מתחלק יותר ויותר למסעדות יוקרתיות ודוכני...

מאת מערכת טיים אאוט 3 באוגוסט 2023
כנאפה של אוסמה דלאל

גל ערבי חדש: המורדים הראשונים של המטבח הערבי המסורתי

הם משתמשים בסו ויד במקום בתנור, מכינים קציפת טחינה ומערבבים גבינה מלוחה עם מי זהר – השפים הערבים החדשים לא עוצרים...

מאת נרי אשכנזי 2 באפריל 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!