מביטים בקנאה רבה על כל מי שטס לעשות בטן גם ולטחון ברבוניות ביוון? גם אנחנו, אבל לפחות אנחנו מנסים לרכך את...
העיתונאית אבירמה גולן ואיש התקשורת שמוליק שם טוב חרשו 70 איים יוונים ב-20 שנה, וכעת הם מוציאים את "סיפור אהבה: מסע...
סובלקי - או סופלקי, כמו שאומרים אנשים לא מעצבנים - היא בסך הכל הגרסה היוונית לשווארמה, אבל כל השוני בתיבול, במעטפת...
קארנל רוצה להיות המסעדה המקסיקנית הכי אותנטית בעיר, אבל בתור אתגר התחלתי, בואו נראה אם היא כובשת את פלורנטין // לתל...
מדי כמה איזה ישראלי חוצפן מנסה להמציא את גלגל מחדש, או לרבע את הפיצה אם תרצו, ומייצר חיבור בין שני עולמות...
גיא פרץ המתין, פתח, סגר והסתבך עם הטברנה היוונייה שהקים בתזמון מושלם - חודש לפני הקורונה. עכשיו, עם סניף חדש (ובשרי)...
עוד ייצוא מוצלח משוק הכרמל: החמארה הוותיקה "היווניה" משוק הכרמל מתחדשת באח צעיר ומהוגן יותר - "היווני", טברנה בלב השדרה הראשית...
אין קונספט אהוב יותר בתרבות אוכל הרחוב מאשר חור בקיר. זה כל מה שאתוס הרחוב אוהב – קיר, חור, ואוכל שיוצא...
למרות כמה פגמים קטנים ויחס מחיר-תמורה בעייתי, מנות הגירוס והסובלקי של גרקו ביץ' הן אוכל פשוט מצוין שמרענן את פני החוף...
שתינו ברנדי יווני, טבלנו פיתות חמימות בציזיקי, אכלנו מוסקה, מאפה של תריסר אלים ולמי שנותר עוד מקום - גם גלידת קיימאקי...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?