טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
פטריות או לא להיות, כמהין. צילום: Shutter

חומר מקומי: 4 חומרי גלם קולינריים שדיברו עליהם השנה

הטירוף סביב פטריות הכמהין הישראליות ועוד שלושה חומרי גלם שהיו דומיננטיים ביותר במטבחי מסעדות תל אביב בשנה העברית החולפת

מאת אורן ברזילי 29 בספטמבר 2016
קוקטייל ברגמוט בדאבל סטנדרט. צילום: חיים יוסף

אופרת סבון: הברגמוט יוצא מכוס התה ונכנס לצלחת

הוא מריר, הוא "סבוני" וזכור בעיקר מתה הארל גריי. הכירו את הברגמוט, האאוטסיידר של משפחת ההדרים שכובש לאחרונה את מסעדות תל...

מאת נועה רוזין 21 בספטמבר 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!