התמנונים באים: מנות התמנון הטובות בתל אביב
על ברוסקטה בקלארו, עם רביולי בחלוצים 3 או בבישול ארוך בחוות צוק: אלו הן מנות התמנון הטובות בתל אביב
זו ביזו
תמנון בג'וספר – קרעי תפוח אדמה מדורה עם עגבניות שרי מעושנות, בצל סגול צלוי, סלסה ורדה עם נענע, ארגולה, שמן זית וגרידת ליים.
54 ש"ח
גוצ'ה נחמני
זרועות תמנון צרובות בגריל עם תפוחי אדמה פריכים, פלפלים קלויים ובצל סגול, מתובל ברוטב שום, לימון, שמן זית ופטרוזיליה ומוגש על לאבנה.
42 ש"ח
החלוצים 3
תמנון רך עם רביולי במילוי מסקרפונה, תרד וגרידת לימון. מוגש עם גזר קונפי ברוטב יין לבן, שום וחמאה.
92 ש"ח
גרקו
תמנונים פרוסים בשמן זית מוגשים על פסטה אורזו עם רוטב עגבניות, שמיר ומיץ לימון טרי.
88 ש"ח
סנטה קתרינה
סלט תמנונים ותפוחי אדמה מהטאבון עם יוגורט כבשים, שעועית ירוקה, בצל סגול כבוש, שמן זית, שום ועשבי תיבול.
62 ש"ח
טשרניחובסקי 6
סלט אוקטופוס פורטוגלי – חומץ בן יין לבן, בצל סגול, פטרוזיליה, שעועית ירוקה ופלפל אדום מתוק.
48 ש"ח
צ'יקטי
שיפוד זרוע תמנון עם פלפל צ'ילי אדום, שמן פפורצ'ינו חריף ותערובת עשבי תיבול.
39 ש"ח
בינדלה
קרפצ'יו תמנון עם סלט שומר, נענע, בזיליקום, צ'ילי טרי ושמן זית.
61 ש"ח
קפה איטליה
לינגוויני תמנון בשמן זית ושום. מוגש עם קוביות עגבנייה, פטרוזיליה וצ'ילי טרי.
82 ש"ח
אואזיס
קרפצי'ו תמנון עם סלסה ורדה טוסקנית: שמן זית, לימון, בצלי שאלוט, צלפים, ביצים קשות ופטרוזיליה.
74 ש"ח
ז'אז'ו
תמנון צרוב עם ראגו צ'וריסו מכתף חזיר, עגבניות שרי קונפי, כדורי תפוח אדמה, נקניקיית מורסיז'ה וקולי אורגנו.
72 ש"ח
אדורה ביסטרו
תמנונים בגריל פחמים עם תפוחי אדמה באטר, רוטב טרטר ופפריקה מעושנת.
58 ש"ח, בן יהודה 226
ברטי
תמנון בכרוב ערבי כבוש על גריל פחמים, טחינה ויוגורט.
68 ש"ח
נורמן
סלט תמנון עם אספרגוס חי, זיתים שחורים, צנונית, טרטר עגבניות ואורגנו .
64 ש"ח
קופי בר
תמנון עם קרם אבוקדו, סלסה עגבניות, פלפל פדרון צרוב ועלי צ'רוויל.
64 ש"ח
ברוט
תמנון צלוי על תפוח אדמה בטמפרטורת החדר עם שמן זית, עגבניות קצוצות, זיתי קלמטה וצ'ילי.
78 ש"ח
אובן קובן
כדורי פנקייק יפנים במילוי תמנון, ג'ינג'ר כבוש ובצל ירוק בתוספת מיונז יפני.
36 ש"ח
טוטו
תמנון על גריל פחמים עם טחינה שחורה, פלפלים קלויים, זיתים וצ'ילי קצוץ
טפאו
פרוסות תמנון צרובות ומוקפצות עם תפוח אדמה, כרובית, צ'ילי ובזיליקום על קרם חציל שחור.
40 ש"ח
חוות צוק – המעדנייה
תמנון מבושל שלוש שעות עם שום, שמן זית, פלפל שאטה חריף ועגבניות. מוגש על ברוסקטה ארוכה, או על תפוח אדמה שרוף או בפסטה.
56 ש"ח/ 58 ש"ח/ 68 ש"ח בהתאמה
קלארו
ברוסקטה עם תמנון טרי מבושל ביין ותבלינים, פרוסות של צ'וריסו, בצל, עגבניות שרי, שעועית לבנה, זיתים וקונפי שום.
68 ש"ח
סרווסריה
פולפו א־לה גאייגה – תמנון מבושל לצד תפוחי אדמה קונפי, צלפים, שמן זית ופלפל.
62 ש"ח