טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
פתיחים. משייה (צילום: אסף קרלה)

משייה 3.0: סיפור אהבה מודרני על שף ללא מסעדה ומסעדה ללא שף

מסעדת היוקרה מחליפה שף בפעם השלישית, והפעם היא גייסה את אחד השפים המדוברים בעיר - גיל דהאן, שממשיך את מורשת צ'נה...

מאת שרון בן-דוד 4 בפברואר 2025
"כשיש איכות גבוהה של גלם אנושי במטבח וכימיה - אפשר לעשות הכול". שף גיל דהאן (צילום דן פרץ)

דלתות מסתובבות: אחרי שסגר את צ'נה, גיל דהאן הופך לשף של משייה

שבועיים אחרי שהשף גיא אריש הודיע על פרישתו מהמסעדה האהובה, קבוצת בארקה האוס מגייסת את השף הכי חם של הרגע כדי...

מאת שרון בן-דוד 19 בנובמבר 2024
החיים הטובים ואנחנו כבר לא. הבראנץ' של צ'נה (צילום אסף קרלה)

תקופת הצ'נה: אחת המסעדות המדוברות בתל אביב נסגרת לצמיתות

גל סגירת מסעדות הפיין דיינינג לא פוסח גם על המצליחות והמדוברות שבהן: הבאזז סביב האוכל של שף גיל דהאן והשף-קונדיטורית מיכל...

מאת יעל שטוקמן 25 באוקטובר 2024
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!