Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מרקט פלייס: 31 מסעדות וברים לשתות ולאכול בהם טוב בשוק הכרמל

הכרמל 40 בלבוש חדש (צילום יעקב בלומנטל)
הכרמל 40 בלבוש חדש (צילום יעקב בלומנטל)

שוק הכרמל עבר טלטלה קשה בשנתיים של מלחמה שסגרה בו לא מעט מקומות, אבל הוא עדיין מתפקד כמעבדת הניסויים העירונית של אוכל הרחוב ואנחנו עדיין עם היד על הדופק שלו: טאקו כמו בקליפורניה, כריך דייגים כמו באיסטנבול, גיוזות כמו בחלומות שלנו וכמה מהמקומות הכי טובים מסוגם בתל אביב. צאו לכם השוקה

28 בנובמבר 2025

הדופק של תל אביב, אם מישהו רוצה במקרה שתבדקו שהיא חיה, נמצא בשוק הכרמל. לכן כשהמציאות משתנה, גם השוק משתנה – ועדיין נשאר קצת אותו הדבר. זה הקסם – אלו שלא שרדו עוזבים, ובמקומם באים בעלי חלומות חדשים שרוצים להשאיר את השוק חי כתמיד.

השוק שרד את המלחמה בקושי והימים שבהם כמעט מדי יום נפתח בו דוכן חדש עם משהו מעניין לטעום כבר מאחורינו, אבל הוא עדיין מתפקד כמעבדת ניסויים עירונית של אוכל רחוב ואנחנו עדיין עם היד על הדופק, אז סידרנו לכם רשימה עדכנית אחרי כל השינויים שהמלחמה הביאה. צאו לכם השוקה.

חדשים ומתחדשים

הולי קאו

אחת לכמה זמן שף טום אביב ממציא את עצמו מחדש ומערבב את סצנת האוכל בשוק. הפעם הוא חוזר למקורות, אל שורשי ההמבורגר מימי פאט קאו, בגרסה כשרה, מוגזמת וממותגת עד לרמת צ'יפס חטאים ורוטב קדוש, כשרק הבייגלה מעל הראש חסר.
הכרמל 11 תל אביב

מחשב חטאים לאחור. הולי קאו (צילום: יעקב בלומנטל)
מחשב חטאים לאחור. הולי קאו (צילום: יעקב בלומנטל)

אנג'לינו

יוני רפפורט, עולה די חדש מלוס אנג'לס, התגעגע לעגלות טאקו כל כך עד שהחליט לפתוח אחת. נגרו טאקו בעבודת יד, טורטיות מקמח תירס כחול וטאקו לשון עושים כבוד לז'אנר במקסימום אותנטיות ומינימום מחירhttps://timeout.co.il/%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%B3%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%95/, יחסית לתל אביב כמובן.
רבי עקיבא 20 תל אביב

אנג'לינו (צילום: מתוך אינסטגרם @angelino.tlv)
אנג'לינו (צילום: מתוך אינסטגרם @angelino.tlv)

סאן מיי

עוד עולה חדש, הפעם מרוסיה, התמקם בשוק עםדוכן גיוזות בעבודת ידhttps://timeout.co.il/%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%99%D7%99-san-mai/, מלפפונים דפוקים בגרסה סצ׳ואנית ומנות ביס קטנות שכיף לנשנש עם כוס קמבוצ'ה ביד. קלאסי לעצירה קצרה בין דוכני הירקות לבשר.
יום טוב 17 תל אביב

כיסוני הנחמה כאן. סאן מיי (צילום: יעל שטוקמן)
כיסוני הנחמה כאן. סאן מיי (צילום: יעל שטוקמן)

הכרמל 40

הדוכן הנהדר עוד בגלגולו הקודם השתדרג ויזואלית וקולינרית רק כדי לשמור על מקומו בצמרת המזללות של שוק הכרמל. לכריך הדייגים האיקוני ולדגים ופירות הים המטוגנים והצלויים נוספו מנות חדשות ואויסטר ג'ילארדו+צ'ייסר, ביס (או שלוק?) שבעינינו הוא קינוח אולטימטיבי.
הכרמל 40 תל אביב

דייג אוהב (כריך) דגים. הכרמל 40 (צילום יעקב בלומנטל)
דייג אוהב (כריך) דגים. הכרמל 40 (צילום יעקב בלומנטל)

בוצ'ר בפיתה

לאחר הפסקה מתודית בגלל החיים עצמם, בוצ'ר בפיתה חוזר. למי שלא היה בעניינים או סתם טבעוני נספר שהבשר מגיע מקצביית־העל בוצ'ר שופ והקונספט הוא יציר דמיונם הפרוע של הבעלים, שמתעקשים לדחוס לפיתה נתחים לא שגרתיים למיטיבי לסת. פרט לכך, בשרוול שלהם ממתינות כמה וכמה הפתעות קרניבוריות אז שווה לעקוב.
חבשוש 31 תל אביב

לבוצ'ר פנית קיבלת סטייק בפיתה. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)
לבוצ'ר פנית קיבלת סטייק בפיתה. בוצ'ר בפיתה (צילום: אופיר טוקר)

יעקב בכרם

שיתוף פעולה בין אנשי קפה בכרם ויעקב בנחלה מניב ספוט שוק שמח וקז'ואלי שבבוקר מתמקד בקפה ומאפה/כריכים, ובערב ביין ומנות ביסטרו. תפריט אוכל טוב ולא מתיימר ויין במגוון רחב של תוויות ומחירים סוללים דרך לערב נעים, שבהפי האואר הוא עוד יותר משתלם.
רמב"ם 5 תל אביב

יעקב בכרם (צילום אינסטגרם/yaakov.bakerem)
יעקב בכרם (צילום אינסטגרם/yaakov.bakerem)

ותיקים וטובים

OSU

השפעות מיפן וארה"ב בסגנון חופשי נמצאות בדי.אן.איי של OSU, ספק מסעדת שוק ספק דוכן של אייל קיצ'ס (לא ההוא), לשעבר בעלי הדוכן "הכרמל". סמאשבורגר עם חמוצים יפניים וצ'יפס טוגראשי, אודון וסלט סובה מוגשים באפס פוזה שרק מדגישה את היצירתיות שמושקעת בכל קציצה ורוטב.
הלל הזקן 18 תל אביב,לפרטים נוספים https://timeout.co.il/osu/

מוכנים לעוד המבורגר? OSU (צילום אייל קיצ'ס)
מוכנים לעוד המבורגר? OSU (צילום אייל קיצ'ס)

>>ככה עושים שכונה: 27 המסעדות והמזללות הכי טובות בפלורנטין
https://timeout.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%a2%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a4%d7%9c%d7%95%d7%a8%d7%a0%d7%98%d7%99%d7%9f/
>>
מהשוק האחר: מעדניות ומסעדות מומלצות בשוק לוינסקיhttps://timeout.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%A2%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99/

לוסי

בימים שבהם נפתח בר יין חדש תחת כל עץ תל אביבי רענן, נחמד לגלות בר שמוקדש כל כולו לקוקטיילים. נו, אתם יודעים – בר קוקטיילים. לוסי, אחותו הצעירה-עוד-יותר של בר מימון הגם-כן-צעיר, מציג עיצוב חמים שמזכיר מטבח מהאייטיז, ניחן בתשומת לב לפרטים וכמובן בקוקטיילים שמשקפים מקוריות, יצירתיות ואפילו תעוזה.
רמב"ם 5 תל אביב

לוסי. צילום: נועם אברג׳יל
לוסי. צילום: נועם אברג׳יל

תתרבות

בית הקפה של אנשי התרבות רון חכלילי ויוסי אוחיון אמנם יגיש לכם קפה וסלטים, ויש גם שלל ספיישלים מבושלים משתנים ואורחים שבאים לבשל את מאכליהם הביתיים, אבל מטרת העל שלו היא להפוך למקום שבו הבוהמה התרבותית של תל אביב נפגשת, מתווכחת ומחליפה רעיונות.
הכרמל 12 תל אביב

הבית החדש שלנו לויכוחים על קנדריק נגד דרייק. המרפסת של תתתרבות. צילום: יעל שטוקמן
הבית החדש שלנו לויכוחים על קנדריק נגד דרייק. המרפסת של תתתרבות. צילום: יעל שטוקמן

מעורב ירושלמי

דוכן המעורב ירושלמי שפעל בסבנטיז בשוק התקווה הוקם לתחייה בשוק הכרמל על ידי נכדיהם של הבעלים המקוריים. פלנצ'ה לוהטת, באגט טרי ותערובת בשר וחלקי פנים צרובים – הכי קלאסיקה ישראלית.
רמב"ם 2,לפרטים נוספים https://timeout.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A8%D7%91-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%9E%D7%9C/

קלאסיקה מקומית. כלומר, של ירושלים, אבל עדיין. מעורב ירושלמי בשוק הכרמל. צילום: יעל שטוקמן
קלאסיקה מקומית. כלומר, של ירושלים, אבל עדיין. מעורב ירושלמי בשוק הכרמל. צילום: יעל שטוקמן

ג'דה

בזמן ששירתה במילואים חלמה נועה תירם לפתוח בר תימני בכרם התימנים לכבוד סבתה התימניה. ג'דה, "סבתא" בתימנית, מחבר בין המסורת (קובנה ורסק) למודרנה (קוקטייל חווייאג'), ולקינוח תקבלו לחוח עם ח'ותים, סליחה תותים.
יום טוב 33 תל אביב,לפרטים נוספים https://timeout.co.il/%D7%92%D7%93%D7%94-%D7%91%D7%A8-%D7%AA%D7%99%D7%9E%D7%A0%D7%99/

קוקטייל חווייאג'. ג'דה (צילום: נועה תירם)
קוקטייל חווייאג'. ג'דה (צילום: נועה תירם)

איקארי

לאחר שצברה ניסיון בארוחות יפניות שערכה בביתה ובקפה שפירא קפצה מנאמי אונו למים התוססים של שוק הכרמל, בתחילה בפופ אפ ובהמשך בבית קפה יפני קטן וחמוד. התפריט מורכב ממנות נוסטלגיות אותנטיות, כולל ראמן פשוט אך מעולה, ואם מתעלמים לרגע מרעשי רקע אפשר לחשוב שהגעתם לסמטה קטנה בטוקיו.
מל"ן 39 תל אביב,לפרטים נוספים https://timeout.co.il/%D7%90%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A8%D7%99/

קפה וקינוח. איקארי. צילום: מנאמי אונו
קפה וקינוח. איקארי. צילום: מנאמי אונו

אהן תאי

מסעדת שוק תאילנדית חדשה, קטנה ולא מתיימרת היא בדיוק מה ששוק הכרמל צריך. החשודים המיידיים מוצלחים ומתובלים כהלכה, אך כדאי להקשיב להמלצות של בעלת המקום ולנסות מנות לא מוכרות, כי המחירים סבירים ואפשר לוותר פעם אחת על פאד תאי (שהוא מצוין כשלעצמו, שלא יובן אחרת).
ישכון 45 תל אביב,לפרטים נוספים https://timeout.co.il/%D7%90%D7%94%D7%9F-%D7%AA%D7%90%D7%99-%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%A7/

אהן תאי (צילום: שרון בן-דוד)
אהן תאי (צילום: שרון בן-דוד)

כרמליטה

עם כל כך הרבה מזללות אסיאתיות, טוב שנשאר בכרמל מקום לפיצה. בכרמליטה תוכלו לנשנש סלייס על הדרך או לשבת לפסטה ודרינק כשרים למהדרין. בשם הפלורליזם אנחנו בעד.
מל"ן 45 תל אביב,לפרטים נוספים https://timeout.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7%A8%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94/

כרמליטה (צילום יעקב בלומנטל)
כרמליטה (צילום יעקב בלומנטל)

פאנינו

סניף שני לסנדוויצ'יה האיטלקייה ממונטיפיורי, עם אותם כריכים שמנמנים ומוגזמים אך בהפרדה על רקע כשרות. מולטו בנה על אף ולמרות.
הכרמל 38 תל אביב,לפרטים נוספים https://timeout.co.il/penino/

תדמיינו שאין גבינה. פנינו (צילום דויד מויאל)
תדמיינו שאין גבינה. פנינו (צילום דויד מויאל)

איסאן

מחלוצות הגל התאילנדי בשוק, מסעדה קטנה ואותנטית שמנסה להתיישר עם החך הישראלי ובו זמנית מציעה אפשרות לבחירת דרגת החריפות, מפיקנטיות עוקצנית ועד אלוהים תשמור.
רבי עקיבא 22 תל אביב

בסטה + מפגש רמב"ם + מוריס

אפשר להמר בבטחה שאם וכאשר דירוג מישלן יגיע לארץ, הבסטה תתפוס בו מקום של כבוד. מנימוקי השופטים: בורקס סרטנים מיתולוגי ושיק שאין שני לו, ועסקים נוספים שמשלימים את המעטפת הקולינרית לכל שעות היממה – שווארמה מצטיינת במפגש רמב"ם והבר הנונשלנטי מוריס.
השומר 4 תל אביב // רמב"ם 3 תל אביב // השומר 5 תל אביב

הוא חוזר. בורקס סרטנים של הבסטה. צילום: נטע אלונים
הוא חוזר. בורקס סרטנים של הבסטה. צילום: נטע אלונים

בורקס טורקי אמיתי

ספוט הבורקסים הוותיק אולי אינו זוכה לתהילה כמו המקומות החדשים בשוק, אך הוא לגמרי ראוי לה. במיוחד עכשיו, בורקס פריך וזהוב עם ביצה קשה, רסק עגבניות וחמוצים מנגן על נימי הלב כאוכל מנחם אוניברסלי.
הכרמל 39 תל אביב

גברת קוטייאו

מה שהתחיל כפופ אפ עם מנה אחת בלבד התרחב למסעדת שוק תאילנדית על כל המשתמע מכך. השף והבעלים מתי נקש מתאים את התפריט לעונת השנה, אך בכל זאת כדאי לבוא מוכנים להזיע מרוב חריפות גם בקיץ וגם בחורף.
סמטת הכרמל 31 תל אביב

הבוריקה

השמש יצאה – בוריקה עם ביצה: הרבה לפני שאוכל רחוב היה ה־דבר, קובי בוריקה כבר עמד שם, הרעים בקולו סלוגנים קליטים והגיש ללקוחות מגרגרים עלה בצק מטוגן דקיק ולוהט ובתוכו ביצה ותפוח אדמה, מנה שגם כיום היא בין הטובות והמספקות בשוק.
הכרמל 42 תל אביב

השמש יצאה, בוריקה עם ביצה. צילום: אלעד ברמי
השמש יצאה, בוריקה עם ביצה. צילום: אלעד ברמי

המנזר

קשה להפריז בחשיבות המנזר למרקם החיים הבלייני בעיר. היפסטרים ובורגנים, סאחים ומסטולים, לכולם יש מקום בבר המיתולוגי על כוס בירה במחיר הוגן. באמצע השבוע בשעות הצהריים הדיל משתלם עוד יותר בזכות 20 אחוז הנחה על כל התפריט, כולל אלכוהול.

המנזר https://www.hashulchan.co.il/restaurant/%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%96%D7%A8/

דגים עם וודקה קפואה מהמנזר. צילום: אנטולי מיכאלו
דגים עם וודקה קפואה מהמנזר. צילום: אנטולי מיכאלו

ישתבח

שניצל לוהט וקראנצ'י שהרגע יצא מהמחבת, חצילים מטוגנים ומטבוחה ולימון כבוש מתוצרת בית בתוך לחמניית חלה – סנדוויץ' יום שישי מוגש בשוק כל השבוע, ואין שמחה גדולה מזו.
סמטת הכרמל 37

פרנה בשוק

לאחר שהבנו את הקסם שבשניצל בחלה אפשר להמשיך הלאה. השלב הבא הוא בשר בלחם כפי שמכינים בפרנה בשוק, לדוגמה פרנה במילוי אסאדו או עוף עם רטבים וממרחים מעניינים. שף דור זגורי מכין אוכל רחוב במובן הטוב של המילה, ומדי פעם מפתיע בספיישלים מעניינים במיוחד.
רמב"ם 2

פרנה בשוק (צילום גל זגורי)
פרנה בשוק (צילום גל זגורי)

פנדה פיתה

מה עוד אפשר לומר על פנדה שטרם נאמר? הפיתות שאין שניות להן (יש לנו חור בלב בצורת פיתה חציל עננים), האווירה המחויכת ואפילו התור האינסופי שמאותת "כאן יש מוסד". ביס אחד ויותר מזה לא צריך כדי להשתכנע.
מל"ן 45

הסינר פנדה, המגש רומיה, יהי זכרה ברוך (צילום יח"צ)
הסינר פנדה, המגש רומיה, יהי זכרה ברוך (צילום יח"צ)

המלביה

עזבו אתכם מהמלבי המעולה כשלעצמו, כי המלביה היא לא רק מקום לאוכל. בפועל מדובר בסוג של מועדון פתוח לבני 20 ומטה, שמסוגלים לחפור שעות כשהמלבי הוא רק תירוץ.
גדרה 28, 03-5339343

המלביה. מוצר צריכה בסיסי. צילום: אנטולי מיכאלו
המלביה. מוצר צריכה בסיסי. צילום: אנטולי מיכאלו

שמואל

הקבבים של שמואל טוענים לכתר המנה הטובה ביותר בשוק ובצדק. הם רכים, קפיציים, מתובלים בלי להתבייש ומוגשים עם רטבים שנספגים בפיתה לביס מושלם. יותר מזה? ובכן כן, נסו את גרסת הקבב המפורק עם פלפלים חריםין על הפלנצ'ה.
הכרמל 21 תל אביב

קורץ לנו מהצלחת. הקבב של שמואל. צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של שמואל
קורץ לנו מהצלחת. הקבב של שמואל. צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של שמואל

Smoked Kitchen

שניצל בחלה, שווארמה וקבב יש בשוק בשפע, אך סמוקד קיצ'ן מתרחק מכל אלה ועוסק במה שחסר באמת – כריכי בשר מעושן. בג'בטה, לחמנייה מתוקה או צלחת, הפה מתמלא בטעמים מעושנים-חריפים שתמיד עושים לנו את זה.
הכרמל 46 תל אביב

סמוקד קיצ'ן (צילום יעקב בלומנטל)
סמוקד קיצ'ן (צילום יעקב בלומנטל)

M25

את המסעדה הזו אין צורך להציג, חמארת שוק של שף (יונתן בורוביץ) שהתפתחה לאימפריית בשרים מסחררת. מתישהו לאורך ציר הזמן נוסף גם סרוויס שישי בצהריים שמציע שיפודים מגריל הבשרים בפיתה בניחוח וטעם מערפלי הכרה, ובאופן כללי מדובר במסעדה שהיא הימור בטוח תמיד. תזכירו לנו כמה כאלה יש בעיר?
סמטת הכרמל 30 תל אביב

M25 (צילום: אינסטגרם/m25.meatmarket)
M25 (צילום: אינסטגרם/m25.meatmarket)

בירבזאר

אם כבר לעצור לבירה בשוק אז בבירבזאר – מחלוצות שוק הכרמל (כאן מאז 2015) ובזכות המגוון הרחב, המחירים השפויים והאווירה. מקום כלבבנו, וזה אינו דבר של מה בכך.
ישכון 36 תל אביב

ביר בזאר, 2015 (צילום: יולי גורודינסקי)
ביר בזאר, 2015 (צילום: יולי גורודינסקי)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup