טיים אאוט
טיים אאוט
כן, זאת מנה שאוכלים. היבה של שף יוסי שטרית (צילום: אסף קרלה)

אפשר לצייר בסלרי. ריחפנו והתרגשנו בחדשה של שטרית

ככה נראה שפע. משייה (צילום: אסף קרלה)

זאת הייתה מהמסעדות הטובות בישראל. ואז היא השתפרה

קוצ'ינה הס. רביולי טרטופו, ביצה עלומה ואספרגוס (צילום: הילה פלר)

כל ביס הוא לחישה שקטה: חזרנו למקום הכי רומנטי בעיר

טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!