Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

עודד קרמר

כתבות
רק טיפה והתמכרתם. "טיפות של אלוהים". צילום: יח"צ

הסדרה שפספסתם השנה: לוקחים לגימה אחת ואז המסך מתפוצץ

"טיפות של אלוהים" היא סדרה שעוסקת בטעימות יין (?!), שמבוססת על מנגה יפנית (?!) בבימוי של ישראלי מוכשר (!!). כבר אמרנו...

מאתעודד קרמר9 בדצמבר 2023
לפעמים זה שווה את הכסף ואפילו יותר. OCD (צילום: חיים יוסף)

לכסף יש טעם מר: לא בכל יום פורש מבקר המסעדות שלנו. היום כן

"מאוד קל ללכת כל שבוע למסעדות כשאתה מגיש ל'טיים אאוט' את החשבון. זה הרבה יותר מורכב להודות בפני עצמך שאם היית...

מאתעודד קרמר9 בספטמבר 2023
R48 (צילום אסף קרלה)

שוות כל ביס: דירוג המסעדות הכי טובות שאכלנו בהן עד כה ב-2023

2023 היא לכאורה שנת משבר קשה לענף המסעדנות, אבל 10 הארוחות הכי טובות שאכל מבקר המסעדות עודד קרמר בשמונה החודשים הראשונים...

מאתעודד קרמר11 בספטמבר 2023
לא סתם קיימה את ההבטחה, הרבה יותר מזה. פרא (צילום: רן בירן)

אמרנו לכם: חזרנו אל "פרא" אחרי שנתיים ומצאנו מוסד קולינרי

ביקרנו בפרא עם פתיחתה לפני שנתיים וסימנו אותה כהבטחה גדולה ללהיט גדול. צדקנו. כי לא רק שההבטחה הוגשמה, המסעדה הזאת הפכה...

מאתעודד קרמר22 ביולי 2023
ריסקתם לנו את החלומות. לה סיטה (צילום: רוני כספי, מתוך עמוד האינסטגרם הרשמי)

סוד הקסם הלילי: מקום קטן. תפריט קטן. מנות קטנות. להיט גדול

השף אבישי בן ארוש, כמעט בלי נסיון קודם, החליט לבשל את האוכל של אמא שלו, במקום שנראה כמו הבית של סבתא...

מאתעודד קרמר15 ביולי 2023
טורטליני שאלוהים עשה לו רוטב. ביינה (צילום: מיטל חדד)

"מקום אינטימי של שף" זה הטרנד החדש בעיר. "ביינה" מנצחת אותו

ברוכים הבאים לקיץ 2023, שהוא הקיץ הגדול של המאש"ש. מה זה מאש"ש? "מקום אינטימי של שף": מטבח של מסעדה, אווירה של...

מאתעודד קרמר7 ביולי 2023
כשאומרים פה "חריף" ממש מתכוונים לזה. התאילנדית בהר סיני (צילום: @thai_harsinai / אינסטגרם)

ביקורת חריפה: התאילנדית הזאת מוכיחה שאפשר להתגבר על הכל

מצד אחד אנשים שאוכלים שרימפס ברוטב חריף (מאוד חריף!), מצד שני מתפללים שיוצאים מבית הכנסת הגדול, ואיכשהו הכל מסתדר יפה. התאילנדית...

מאתעודד קרמר11 באוגוסט 2023
אחד הביסים המוצלחים בעיר. תמנון קריספי, גן השקמים (צילום: ליאל סנד)

"גן השקמים": לא מסעדה קלאסית בכלל, אבל איזו התחלה נהדרת

אל תאמינו להייטרים: הרעש היחיד שתשמעו ב"גן השקמים" זה הבאזז סביב המקום. זו לא מסעדה קלאסית ויש עדיין מה לשייף, אבל...

מאתעודד קרמר24 ביוני 2023
אם כבר טרנד, שיהיה ככה. הפסטה המופלאה של פיפטי אנד וואן (צילום: אינסטגרם fifty.and.one@)

51 סיבות לעזוב מסעדה: זאת אחת הפסטות הטובות בעיר. לא נחזור

דבר כזה עוד לא קרה לנו: במשך 40 דקות, אחרי המנה העיקרית, ניסינו להשיג את תשומת ליבם של המלצרים. אפילו איתותים...

מאתעודד קרמר14 ביוני 2023
סנטי (צילום דור קדמי)

אורגזמה קולינרית: מסעדה שהיא רצף בלתי נגמר של ביסים מענגים

כשחווים אורגזמה קולינרית עוד בשלב מנת הלחם, הציפיות מהארוחה מטפסות לשמיים, ומה שמרשים ב"סנטי" של שף גיא אריש הוא האופן שבו...

מאתעודד קרמר10 ביוני 2023
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!