טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
אם כבר טרנד, שיהיה ככה. הפסטה המופלאה של פיפטי אנד וואן (צילום: אינסטגרם fifty.and.one@)

פה זה לא נאפולי: מה מסתתר מאחורי טרנד המסעדות האיטלקיות?

המשקל הכלכלי והשלכות המלחמה מניעים את המסעדות התל אביביות לחזור שוב אל הקלאסיקות, ולאמץ שוב פעם את המטבח האיטלקי לחיקו. ולמרות...

מאת שרון בן-דוד 9 בפברואר 2024
מה קשור קובה נייה וקלמרי? לא קשור. ג'ובאני (צילום גיל אבירם)

הפתעה קולינרית: האחים סמעאן מבשלים ערבית ואיטלקית ברמת אביב

האחים מרוואן ופאדי סמעאן נולדו ברומא להורים שהם "הישראלים הראשונים שהתחתנו בוותיקן", פתחו בזמן הקורונה מסעדה לסטודנטים בקמפוס ברמת אביב, הפכו...

מאת שרון בן-דוד 7 בדצמבר 2022
פליקס רוזנטל. צילום: אבי סימן טוב

שוב חילופי שפים באיטלקי מקומי: עינב בחוץ, פליקס בפנים

פליקס רוזנטל, שהפעיל בשבועות האחרונים פופ אפ של חומוסיית חאן מנולי בנמל יחליף את עינב ברמן שכיהנה בתפקיד רק שנה אחת...

מאת שירי כץ 25 במרץ 2018
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!