טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
כן, זה בשר והוא במחבת. "מחבת בשר", באבא יאגה (צילום: יחסי ציבור)

מה מזמינים היום: יום סגרירי כזה דורש רק אוכל סובייטי מחמם

ימים קרירים דורשים אמצעים חמימים, והמטבח הרוסי יודע בדיוק איך לחמם גם את החורף הקר ביותר. אבל גם את החורף שלנו....

מאת מערכת טיים אאוט 23 בינואר 2024
לא ברור מה היא רוצה להיות. באבא יאגה (צילום: דרור כץ)

האמא של רוסיה: האוכל כמו בבית. המחירים כמו באוליגרכיה

מתחת למפיות הלבנות והשירות המתוקתק, ואם מתעלמים מהתמחור ומהתפריט המוגזם, מתחבאת ב"באבא יאגה" מסעדת פועלים רוסית ייחודית עם טעם של בית...

מאת עודד קרמר 27 בינואר 2022
לא צריך לחכות לשנה הבאה כדי לשבת על המרפסת. וילה מארה TLV (צילום: עידן גור)

וילה מארה: האם יצליחו לשבור כאן את הסטיגמה על מסעדות בטיילת?

הבעלים (המנוסים) מבטיחים שלא מדובר במלכודת תיירים, התפריט מגוון ומעניין, המחירים סבירים והנוף - ובכן, הוא נוף של ים. תאכלו פה...

מאת שרון בן-דוד 30 במאי 2021
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!