טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
לא מפסיקים לחדש, גם בצבע. "זה סושי". צילום: אפיק גבאי

מתגלגלים: "זה סושי" שורד כבר 20 שנה ורק ממשיך להתפתח. ריאיון

מהימים בהם גלגלה בעצמה רולים בבית ועד לאימפריית הסושי המקומית של "זה סושי", ואל תשכחו את המותג "פוד טרמינל", הבעלים ענבר...

מאת שרון בן-דוד 10 בנובמבר 2024
משלוחים הם אמנות אסייתית עתיקה. VONG בפוד טרמינל (צילום: בועז לביא)

מה מזמינים היום: בערך שלוש וחצי מסעדות דחוסות למשלוח אחד

זה נשמע קצת מוגזם, אבל לא יאמן - זה עובד. מסעדה מולטי-סגנונית שמציעה מנות מכמה מטבחים שונים, כך שגם חובבי ההמבורגר...

מאת מערכת טיים אאוט 6 באוקטובר 2024
שימו שרימפ על הברבי. שרימפס עטופים בבייקון, בדיוק כמו בפורטר אנד סאנס. צילום: Shutterstock

הבחירה המטומטמת: 14 המנות הכי לא כשרות הכי טובות בתל אביב

אחרי שהרב הראשי הספרדי לישראל יצחק יוסף אמר שמי שלא אוכל כשר "המוח שלו נהיה מטומטם", החלטנו שאנחנו צריכים לשקוע לתוך...

מאת שרון בן-דוד 2 באוקטובר 2023
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!