"מי שלא לוקח סיכונים לא יפתח שמפנייה" אמר לנו מיכאל ברשניקוב, שפתח יחד עם דודו פארל, על "החלה והיין", מקום חדש...
שמונה חודשים אחרי העזיבה שהותירה את הפודיז בשוק, הצוות שנטש את מסעדת וייס, בראשותו של שף גיל דהאן, מצא בית חדש...
פריז-טקסס, גבעתיים-הרצל: אחרי שהסניף המקורי של מזללת ההמבורגרים המושחתת מרמת גן עלה באש והיא התמקמה בלוקיישן חדש ברחוב כצנלסון שבגבעתיים, כעת...
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?