טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
מאיר אדוני. צילום: נמרוד סונדרס

רעידת אדמה: מאיר אדוני סוגר את כתית והמזללה

15 שנים אחרי שהוקמה כתית ו-6 שנים לאחר פתיחת המזללה, החליט השף מאיר אדוני לסגור את שתי המסעדות שהכי מזוהות איתו...

מאת שירי כץ 3 בנובמבר 2016
גלידה בוזה. צילום: אנטולי מיכאלו

בוזה פותחים סניף שני בעיר, ועוד חדשות קולינריות

קפה סוניה געצל שפירא נפרד, וולפנייטס משתגע וטש וטשה ממשיכים לעשות שמח בליין הופעות חדש. כל מה שחשוב לדעת בסצינה הקולינרית...

מאת נועה רוזין 21 בספטמבר 2016
קרואסון בולנזרי במזללה. צילום: דן פרץ

תנו לה בכבוד: תל אביב נבחרה לאחת מחמש ערי הקולינריה הטובות בעולם

מגזין התיירות האמריקאי Conde Nast Traveller בחר בתל אביב במקום החמישי כאחד המקומות שהכי שווה לאכול בהם בעולם. בין הנימוקים מעוררי...

מאת נועה רוזין 4 ביולי 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!